eşimin durup durup annesine anne dememi istemesi?

süslüler başlıktaki gibi konu. 1,5 yıldır evliyiz zaman zaman bu konuyu açıp duruyor. yok annesine anne dersem mutlu olurmuş falan fıstık. ama demek o kadar içimden gelmiyor ki. yani kadının ne düğün öncesi ne sonrası gram üzerimde emeği yok. tek emeği kocamı doğurmak :) yani bir kendi anneme bakıyorum bir onun annesine. başta o kadar emeği olan anneme haksızlık gibi geliyor birisine öyle anne demek. anne olmak o kadar kolay mı ya? telefonda kızım dedi diye annemi diyeceğim yani? off içim sıkıldı yazayım dedim. savuşturmak için bir iki fikir verirseniz sevinirim.

1. kendisi sizin annenize nasıl hitap ediyor? yani diyemem demek istemiyorum bir daha da bu konuyu açma diye açık açık konuşmayı denediniz mi?

31 ocak 01:40

2. Ben istersem anne dermiş. Ama bana o kadar kolay gelmiyor anne demek. Açık açık çok konuştum diyemem dedim. Hala ısrar etmesi çok saçma.

31 ocak 01:46

3. anaci erkekle evlenmek pismanliktir.

31 ocak 01:47

4. Ben de demiyorum yani bi anneler gününde hediye verirken demistim esim hic lafinj etmez.etse sen de deme derdim

31 ocak 01:57

5. Valla öyle a4. Kimse annesini evlenince unutsun demiyorum ama en azından karşısındakini çeşitli saçmalıklarla uğraştırmasın.

31 ocak 01:58

6. Süslüm dilin kemiği yok ve dilime mi yapışçak mantığıyla diyorum ben kimsede zorlamadı. Amaan nolcak be herkese diyebilirim ben içimde ne hissettiğimi biliyorum. Hatta bende değil herkes bunu bilir ki kaynanasını anne gibi hisseden beeelki milyonda birdir :d

31 ocak 02:13

7. Demek ki annesi durmadan sıkıştırıyor. C de bana bir anne diyemedi, halbuki ne yaptım ben ona, bak bilmem kimin gelini anne baba diyor hep, çok üzülüyorum kırdım mı acaba bilmeden. Amaaan siz mutlu olun da oğlum başka şey istemem. Kocan da koşarak sana geliyo demek ki. Ayrıca sen dersen ben de derim ne ya çocuk gibi.

31 ocak 02:17

8. Çok kasıyorsun.

31 ocak 08:03

9. Benim eşim diyor anne baba diye ben onunkilere teyze amca diyorum. Beni çok sıktılar ve üzdüler o yüzden içimden gelmiyor eşim de üstelemiyor. Eşimin kardeşi nişanlandı o hemen anneciğim demeye başladı mesela ama benim içimden gelmiyor

31 ocak 08:45

10. Süslü ben de senin kafadayım ama diyorum.

Bazı kelimeleri dilde söylemesine söylersin ama esas olan mahiyetidir

Onun annesine dediğim anne kelimesi ağzımdan aynı çıkıyor ama duruşu, hissi farklı. Onu bilmek bana yetiyor.

31 ocak 09:06