eşimin eski sevgilisi hakkında?

merhaba süslüler. 4 yıllık evliyim. eşimin hayatına 2 kişi girmiş benden önce. biri üniversite hayatında 3-5 aylık bir şey diğeri de ben hayatına girmeden birkaç ay önce bitirdiği 3 senelik ilişkisi. onlar sevgiliyken tanışmıştık ama arkadaşça bir diyalogumuz vardı, sevgili olmayı o teklif edene kadar aklımda onunla bir şey yaşamak da yoktu üstelik. makul bulup sevgili olup ilişkiyi yaşarken aşık oldum. ayrılmalarında bir payım olmadığını baştan söyleyeyim. eski sevgilisini hiç anmamıştık zaten. ama onu stalklarken gördüm birkaç sefer. niye yaptığını sorduğumda (kıskanç bir insan değilim) merak ediyorum dedi. hayatında çok emeğim vardı, insani bir merak hissediyorum arada bir bakıyorum nerelere gelmiş diye dedi. 4 senelik evli bir erkeğin, 4.5 sene önce bitmiş ilişkisini merak etmesi tamam insani olarak normal olabilir ama 3-5 yılda 1 olmak üzere değil, birkaç kere bakıyor olması garibime gidiyor. ilişkimizde her şey yolunda. ne emeğinden ne sevgisinden şüphe duydum bugüne kadar. kızın twitterını görmüştüm en aşağıya kadar indim. eşimden bahsettiğine neredeyse emin olduğum aşağılayıcı ve sinirli birkaç paylaşımlarını gördüm bizim evlilik sürecimizde yazılmış olan. o kız da tam aralık veremicem ama 6 ayda 1 gibi aralıklarla spesifik şeyler yazmış eşimden bahsettiğine eminim. görüştüklerine ihtimal vermiyorum, her gün aynı saatte işe gidip her gün aynı saatte eve geliyoruz (aynı şirkette çalışıyoruz.) telefonumuz da ortak gibi bir şey. yoğun iş görüşmeleri yaptığımız bir sektörde olduğumuz için telefonlarımız sürekli ikimizin elinde dönüyor. o göndermeleri görmeseydim hiç şüphe hissetmeyecektim mantıken düşününce de bir şey yok aralarında ya da bir temas yok diyorum ama hem kızın göndermeli tweetleri hem eşimin birkaç kez stalkladığını görmem içimi kemiriyor bazen. yarım kalan bir şey de olmamıştı. arkadaş olduğumuz dönemde ayrılıklarına tanık oldum. "gelecek göremiyorum onunla, hayat yollarımız çok farklı yöne bakıyor" demişti. "kafada bitirdim, keşke bunu yaparken ona da söyleyebilseydim ama konuşmak bile gelmiyordu son zamanlarda içimden" demişti. bu cümleleri sevgili iken değil biz arkadaşken dertleştiğimiz sırada söylediği için inanıyorum. kurcalamalı mıyım süslüler? yazık mı ediyorum iyi giden ilişkide şüphe arayarak?

1. süslü o önüne ilk gelen kişiyle evlenmiş olsa evlendiği kişinin de haberi olur bundan ya. biz çok normal, dopdolu bi sevgililik evresi yaşadık. 5 ayda evlendik ama bana eskiyi hiç düşündürtmedi bu 5 ayda. hala çok mutlu bi yuvamız olduğunu düşünüyorum. anlamadığım, birleştiremediğim nokta bu. ben uzun ilişkiden çıkmış, evlilik kovalayan biriyle değil doya doya mutluluk paylaştığımız biriyle evlendim his olarak.

14 temmuz 2023 21:06

2. 5 ay mı :Dddd

14 temmuz 2023 21:13

3. ayrıldıktan 5 ay sonra evlenmedik. birkaç ay sonra sevgili olduk, sevgili olduktan 5 ay sonra evlendik. 5 ay sonra olmasının sebebi de benimle sevgiliyle yaşanan eve girme saati problemlerini, gece özgürce uyuma problemlerini yaşamak istememesi. aileler istiyor diye düğünümüzü de dopdolu yaptık, yurtdışında balayımızı da yaptık. yangından mal kaçırır gibi bi süreç olmadı bizim için bu yani.

14 temmuz 2023 21:17

4. Biz de nişanlımla tanıştıktan 7 ay sonra nişanlanmıştık oluyo böyle şeyler

14 temmuz 2023 21:17

5. ayrıldıktan tam olarak ne kadar sonra evlendiniz?

14 temmuz 2023 21:19

6. süslüler ben ayrılmadım tam zamanını hatırlamıyorum ayrılığın. dediğim gibi arkadaştık o kısmı hayal meyal hatırlıyorum. onlar ayrılmıştı. birkaç ay geçti (4-5 ay) biz sevgili olduk. sevgili olduktan tam 5 ay sonra nikah kıyıldı. soruda 4 senelik evlilik 4.5 yıl önce bitmiş ilişki derken bi hata ettim anlam karmaşası yaşanmış olabilir. evlilik tarihini baz alarak söyledim ciddiyet ifadesi olarak. "kesin olarak" bitmiş bu tarihte anlamında söyledim çünkü sevgililik evresi daha lay lay lom geçtiği için o kısmı dikkate almadım.

14 temmuz 2023 21:27

7. Hadi nerelere gelmiş merak etmiş bir kere bakmış olsun sosyal medyadan. Ama 3-4 kere bakmak nedir? Ne kadar aralıklarla bakıyor ki? Kaldı ki baktıkça içinin gidip gitmediğine nasıl emin olabilirsiniz?

14 temmuz 2023 21:38

8. Eski sevgilisini stalklayan kimseden hayır beklemem size de tavsiye ederim.

14 temmuz 2023 21:40

9. eşinize gönderme yapmışsa boşuna değildir sanırım ss?

14 temmuz 2023 21:42

10. eşimle eski sevgilimden ayrıldıktan 1 ay sonra tanıştım. tanışır tanışmaz sevgili olduk ve 1,5 yıl sonra evlendik. şu an 4. yılımızın içindeyiz. eşim hayatımın aşkı, o kadar seviyorum ki bakarken içim titriyor hala. sırılsıklam seviyorum. ama hala arada eski sevgilimi stalkluyorum. kendisine karşı en ufak duygum yok, sadece merak ediyorum n'aptı diye. ayrılırken bile sevmiyordum, toksik bi ilişkiydi. öyle unutamadığım bir şey asla yok şu an yolda görsem sırf selam vermemek için başımı çeviririm ama cidden boş kalınca meraktan bazen bakıyorum sosyal medyasına. çoğunlukla da "üff salağa bak ne paylaşmış" diye düşünüyorum :d mantıklı bi açıklaması yok bu merakın, olabiliyor. özetle sen ilişkinden eminsen kafana taktığına değmez ss.

14 temmuz 2023 21:42