eşinden gizli borcu olan var mı?

100 binlik bi borcum var cok utanıyorum gerçekten ama malesef böyle gelişti. evlenirken ceyiz al balayı için bişeyler al derken 200 bin kredi kartı borcum vardı. 1 senedir evliyiz bi şekilde onu 100 e düşürdüm. hala söylemiyorum ama kendi kendime ödemeye calısıyorum bu saatten sonra söylersem de kızar:( bug a girdim cok cok kötü hissediyorum cokta pismanım ama bilmiyorum napayım. calısıyorum ev aldık ben zaten ev kredisi ödüyorum. maaşımdan kalan kısmı da eşim benim giderlerime gidiyor sanıyor. ama ben borcu ödemeye calısıyorum:(

1. balayı alıp borca girip eşinize söylemiyorsanız aranızda bir sorun var derdim ben.

insanın eşiyle konuşamayacağı bir şey olmamalı.

28 ağustos 15:51

2. balayı almadım balayı icin kıyafet vs aldım ss.

28 ağustos 15:52

3. haklısın vallahi cok cok ne diyim ki biz herseyi senelerdir konusup eden insanlarız 10 yıldır beraberız. neden böyle bi yola düstüm gerçekten bilmiyorum. bu yalana düsünce sonra da toparlayamadım.

28 ağustos 15:53

4. söylenilmeyecek bir şey yok ki bunda, söylemene de gerek yok, zaten eşin maaşının kalan kısmına karışmıyormuş, yavaş yavaş öde ve söyleme.

28 ağustos 15:53

5. evet ss ben zaten evimiz için yüklü bi miktar kredi ödüyorum. o yüzden kalanıyla halletmeye calısıyorum. annem de biliyor her ay o da destek atıyor bana. ama yine de cok kötü hissediyorum:(

28 ağustos 16:05

6. ben sana daha akılcısını söylüyorum. zararın neresinden dönersen kar. bu borcu ödemeye çalışırken gizli biriktirmeyi öğrendiysen aynı miktarda parayı kenara atmaya devam et. altın yap yatırım yap. dursun.

28 ağustos 16:09

7. a4 tamam ss teşekkür ederim. tövbe ettim zaten bir daha borç yapmaya gerçekten bıraktım o başıboş herşeyi alma huyumu. ama dedigin gibi bu borç bittigi gibi birikime başlıyorum.

28 ağustos 16:10

8. böyle hinlikle arkadan iş çevirerek gizlilikle evlilik olmaz arkadaşlar, bir kendinize gelin.

kocan senin birinci derece yakının, arkasından iş çevirme yalan da söyleme, git söyle ben böyle bir bok yedim ve zorlanıyorum, bu yük fazla geliyor gel beraber plan yapalım de.

yalan söylemek gizli saklı iş yapmak düstur olmuş bu nasıl kafa arkadaş.

28 ağustos 16:14

9. 200'den 100'e düşürdüysen 100ü de kapatırsın. söyleme bence. zaten bu zamana kadar söylememişsin. söylersen güvensizlik oluşur ve artık hep tetikte şüpheyle yaklaşır sana. o yüzden hiç gerek yok. kendini kötü hissetme insanlar kumarda milyonlar kaybediyor kendine bir şeyler almışsın sefan olsun ama bir daha eşinden gizleyeceğin şeyler yapma çünkü huzurun kaçıyor bak :)

28 ağustos 16:16

10. cok cok haklısınız cok tesekkür ederim:(