eşine/sevgilisine gerçekten aşık erkek aldatabilir mi?

aşağıdaki bi sorudan esinlendim soruyorum :d çok denk geldik eşime/sevgilime aşığım diyip aldatan erkeği. kimi tek gecelik ilişki ile kimi de uzun süreli aldatıyor. bazıları aşık erkeğin de aldatabileceğini ikisinin çok ayrı şeyler olduğunu savunuyor bazıları da seven aldatamaz diyor. siz ne düşünüyorsunuz

1. Benim düşüncem gerçekten seven erkeğin aldatmayacağı tarafında. Ya bi anlık heyecan arayıp tek gecelik aldatır (bu doğrudur demiyorum ama velev ki aldattı) ve çok pişman olurlar ya da hiç aldatmazlar. Uzun soluklu iki ilişkiyi aynı anda yürüten erkeğin eşine veya diğer kadına aşık olabileceğini düşünmüyorum.

19 eylül 2021 03:10

2. Öyle bir şey mümkün değil. İlla birileri çekici gelecektir ama bence harekete geçmek bir enerji istiyor. İnsan gerçekten sevdiği zaman enerjisini sadece sevdiğine harcıyor ve bundan mutluluk duyuyor. Enerji başka bir yere veriliyorsa kayıyorsa eşe, sevgiliye verilen enerjiden kesiliyordur.

19 eylül 2021 03:20

3. Hayır. Kimse aşık olduğu kişiyi bile bile incitmez.

19 eylül 2021 03:25

4. hayir. aşkın doğasına ters. onu kaybedecek hiçbir şey yapmak istemezsin. hatta sevgilisi olmasanız bile başkasıyla flört edince onu aldatıyormuşsun, evinden uzaktaymışsın gibi yabancı bir his oluşur.

19 eylül 2021 04:55

5. İnsanlar tek eşli değildir hem kadın hem erkek. O yüzden çok seven kadın da erkek de aldatabilir. Sonra pişman olur ya da olmaz. Pişman olmaması da aldattığı kadını sevmediği anlamına gelmez.

19 eylül 2021 10:28

6. bence aldatır ve bu sevgi eksikliğinden değil aldatanın karaktersizliğinden kaynaklanıyordur. yoksa aşık olmadığı ama biraz hoşlandığı veya başka bir sebepten ilişkisi olan herkes aldatırdı ama yapmıyorlar. demek ki olay karakterden geçiyor. bu arada çevremde böyle bir adam var, yıllardır çarpık bulduğum ilişkiler yaşıyor ve karakterini de problemli buluyorum. ilk defa bir kadına kör kütük aşık oldu ve ayrılmamak için elinden geleni yapıyor ama kadını aldattı. seviyor sevmesine ama bu olunca sevse ne yazar.

19 eylül 2021 11:03

7. Ben aldatmanın sevgiyle ilgili olduğunu düşünüyorum. Aldatmak tamamen karakter meselesi bence.

19 eylül 2021 12:17