eşinizin annesi, onların sebep olduğu bir şey yüzünden ?

eşinizle tartıştığınızı bilse ama buna rağmen sebebi ortadan kaldırmak yerine üzerine gider gibi davransa ne tepki verirsiniz? kendisini çok severdim ama sırf bu yaşananlar yüzünden yok sayıldığımı ve öfke duyduğum şeylerin onların tarafınca çok da önemsenmediğini hissediyorum demek ki o bana yeterince değer vermiyormuş diye düşünüyorum. bu benim için çok önemli bir durum değil aslında ama saygıyı saygısızlık yapmayan her insan hak eder diye düşünüyorum. ve ben ona saygısızlık yapmamıştım hiçbir şekilde. tartışmamızı da eşim bu duruma bi son verebilmek adına o anlatmıştı annesine ama maalesef sonlanan bir şey yok.

1. Selam hala manyağı, yine pek iyi değilsin sanırım.

20 ekim 2024 23:59

2. ne diyon a1 hala manyağı ne

21 ekim 2024 00:00

3. Hiçbiri saygıyı hak etmiyor mesafeli olun yeter bence

21 ekim 2024 00:00

4. zaten mesafeliyim ama sorunum çözülmüyor a 3

21 ekim 2024 00:01

5. Sizi hatırladım ben ama geçen de soru açmıştınız eşimle 6 aydır tartışıyorum bu konu yüzünden gidip annesiyle dertleşmiş diye ss başka işiniz yok mu sizin ya bu kadar boş mu hayatınız ne güzel başla dertleriniz yok ki bunlara sarıyorsunuz salın valla manyak olursunuz

21 ekim 2024 00:02

6. Olay ne ki? Sizin aranizda olan bir seyi kayinvalide nasıl sonlandırabiliyor?

21 ekim 2024 00:02

7. a3 ben o değilim. benim sorunum çok başka. ben anlatılmasından memnunum kendisine hatta.

21 ekim 2024 00:06

8. a4 soruyu okumadın mı kanka zaten onların sebep olduğu bir şey yuzunden tartıstık diyorum esim de bak bu yüzden biz gerildik falan demiş ben de duzeltirler durumu dedim ama duzelen bir sey yok.

21 ekim 2024 00:07

9. Soruyu okudum kanka da dedigin sey baya sacma yani.

21 ekim 2024 00:15

10. neden???