eşyalı eve taşınmak ve temizliği?

süslüler selam. yakın zamanda eşyalı eve çıkmayı düşünüyorum ve temizliği tek başıma yapacağım :( yardıma gelecek arkadaşım maalesef yok. ve dolayısıyla eşyalı evde içim rahat rahat oturabilmek işin detaylı derin bir temizlik gerekiyor, fakat ben işin içine girince safiye’den beter oluyorum. o yüzden bana bu konuda deneyimli veya titiz süslüler koltuk silerken, yatak temizlenecekken, buzdolabı, mutfak dolabı, gardrop... gibi yerleri temizleyeceğim malzemeleri ıvır zıvırları anlatabilir mi? :( (daha önce eşyalı eve çıktığımda arkadaşım yardım etmişti) lütfen...🥺

1. Süslü temizlik konusunda deneyimim yok maalesef ben başka bir soru soracağım ama hangi ilde kaç odalı ve ne kadara tuttun evi 😂

13 kasım 2020 20:04

2. Süslü biz hep eşyalı evde oturduk eşimle bugüne kadar. Sürekli farklı şehirlerde ve ülkelerde yaşamak zorunda olduğumuz için:( Bence bütçeniz varsa(yoksa bile ayırmaya çalışın) koltuk ve yatak için özel yıkamacı çağırın. Çıkan kire inanamazsınız. Sabahtan akşama kadar kuruyor. Çamaşır makinesi ve bulaşık makinesi için temizleyici alın ikisini de ilk bu şekilde çalıştırın. Diğer yerlere de normal temizlik yaparsanız tertemiz gönül rahatlığıyla oturursunuz.

13 kasım 2020 20:07

3. Mutfak tezgah ve taşları illa yağlı olur yağ çözücü cif var iyi, aspiratör filtresi değiştirmeli, tuvalet ve küvetlere bol çamaşır suyu döküp beklet, kireç varsa kireç sökücü lazım,yerleri ilk sefer yine çamaşır suyuyla silmek gerek, yastıkları direkt at gitsin, çarşaf nevresim kendinin olsun, dyson veya rainbow türü bir temizleyiciler iyice süpür, bulaşık makinesine temizleyici veya çamaşır suyuyla çalıştır, kapları da ilk çamaşır suyuyla yıkat, 2 kaşık yeterli.. ilk temizlik yaptığın bezleri de atman lazım ne olur ne olmaz

13 kasım 2020 20:12

4. A3'ün yazdıklarını yazmaya gelmiştim. Buzdolabının içini de önce azıcık çamaşır suyu sonra sirkeyle sil. Mutfak dolapları için sır marka deterjan var inanılmaz iyi yağ söküyor onu kullan. Kapıları cifle. Banyoyu bence 2 kez detaylı yıka. Bir de çok uyguna moplar var alıp duvarları silebilirsin o kadar fark ediyor ki... ay canım çekti ya yakınsak gelirdim yardıma absjd

13 kasım 2020 20:19

5. A1 nazilli’de henüz tutmadım ama 900-1000 civarı maalesef :(

13 kasım 2020 20:50

6. A2 bütçem yok o kadar çünkü baya düşük bi maaşa çalışıcam. yani bilmiyorum ne kadar tutuyor tabii ki ama :/ yine de teşekkürler

13 kasım 2020 20:51

7. A3 süslü teşekkür ederim, zaten mutfak eşyalarını kullanmayacağım. Aspiratör filtresi dışarıda satılan bir şey mi cahilliğimi mazur gör sjdkskd zaten yataklar yastıksız boş sadece koltuğun yastıkları car onları da atmama gerek yok. Yeri çamaşır suyuyla yıkarım aynen, diğer fikirler için teşekkürler tekrardan

13 kasım 2020 20:53

8. A4 bunları oraya gittiğimde tekrar okuyayım djfmfm çünkü inanılmaz bel ağrısı çekiyorum 15 dk sonra belim ağrımaya başlıyor... lütfen gel :(

13 kasım 2020 20:55

9. yiaa istanbuldayım ben :(