eşyalı kiralik daire nasıl olmali?

süslüler dairemizi eşyalı olarak kiraya vereceğiz. benim sorum şu. çalışma masasina esya olarak bir şey koymak gerekir mi? ben bir tane çalışma lambası koymayı planlıyorum ikea'dan. cok kalabalik opmasini istemem ama, eksik bir parca da kalmasin istiyorum. başka bir şey gerekir mi, ne olabilir sizce?

1. Suslu çamaşır, bulaşık mk evi alırken vardı. Biz ütü, süpürge ekledik .mutfakta tabak çanak, tencere, bardak tamamladık. Salon ve odalarda koltuk, hali ve yatak ok. Perdeleri tamamladık. Tv tamam. Galiba çok detay olacak lamba. Ne biliyim gozume çok bos geldi masa. Neyse,en iyisi mi detaya girmeyeyim ben.

23 şubat 2020 21:29

2. Detaya girmeyin. Büyük ve ana eşyalar yeter. Kendi eşyası değil diye buzdolabını yana devirip kıranı gördü bu gözler. Masa lambası falan aman diyeyim.

23 şubat 2020 21:31

3. Ayy.. bunları çok duyuyorum süslü ve her duyduğumda içim cizliyor. Keşke böyle şeyleri engellemenin bir yolu olsa. Sonuçta eşyaları, temiz ve çalışır halde kiraya vermiş oluyoruz evle beraber. Kısmet artık, iyi bir kiracı olurinşallah. tamamdir, ben lambadan falan vazgeçtim 😄

23 şubat 2020 21:37

4. Suslum ankara'da ev. Küçük stüdyo. Ama şunu yazmam lazım içim rahat etsin diye, evin emsal kiraları yüksek, dolayısıyla bizimki de yüksek olur muhtemelen. Kiraya verecek emlakci bu hafta belirleyecek fiyati. Aidat da keza öyle. Sebebi da klasik havuz, spor salonu güvenlik vs olan sitelerden olması.

23 şubat 2020 21:43

5. Çamaşır askılığı

23 şubat 2020 22:00

6. Süslüm keşke ütüydü bardaktı girmeseydiniz o detaylara da. Eşyalı ev demek bir yatak, bir kanepe, masa, sandalye, dolap, çamaşır bulaşık makinesi, buzdolabı, ocak gibi büyük şeyler bitti gitti. Çünkü ilk kiracı çıkınca ikinci kiracıya o diğer minik eşyalar kullanılabilir durumda kalmayacak bile.

Umarım bu kadar ince düşünmenize değer bir kiracı bulursunuz da sonradan üzülmezsiniz.

23 şubat 2020 22:02

7. Yok suslu tabak çanak temiz yeni aldık onları. Sadece tencereler çok uzun zaman önce gelen ve kullanamadiklarimiz. Onlar hediye gelmisti ve hiç sıra gelmedi, biz de eve koyduk. Açıkçası bizde çok yer kapliyor du o grup.

Diğer süslü, evet biraz fazla detaya girdik ama şu var, şimdi bu evlere kiraya gelenler genelde çalışan bekar insanlar oluyor. Yani yaş olarak biraz daha büyük oluyorlar. Tabi öğrenci denk gelebilir onu da bilemiyorum. Bakalım kısmet, iyi bir kiracı olur inşallah. .. yoksa kirilanlari çöpe aticaz ne yapalim. ☺

23 şubat 2020 22:13

8. Süslü ben de ankara'dayım sorması ayıp nerede ve daha belli olmadı demişsin ama ortalama kiralar ne kadar orada? Rezidans olduğunu anlıyorum anlattığın kadarıyla.

23 şubat 2020 22:21

9. Süslücüm oran tarafında elciliklere yakın. 2 oda açık mutfak daireler 2300-2500 aralığında. Rezidans denebilir sanırım suslu. Babamın orada evi vardı çok eskilerden, onu satarak bu yeni evi edindik. Genelde de elçilik çalışanları veya çevrede bulunan özel sektör çalışanları kiralamak istiyor. Öğrenci de oluyor bazen.

23 şubat 2020 22:35

10. Bir oda olanlar da var ve sanırım onlar da 1900 2000 civarı suslu.

23 şubat 2020 22:36