e-5 sağ şeritte minimum kaçla gidiyorsunuz?

yolun durumu trafiğin akışı evet bunlar değiştirir ama yarın ilk defa e-5te tek başıma trafiğe çıkacağım ve hızlı gitmek beni ürkütüyor. siz ortalama kaç hızla kullanıyorsunuz otobanda ve e5te?

1. Ben de acemiyim.orobanda sağdan 85 90 civarı gidiyorum.

2 eylül 2018 18:18

2. Otobanda yol genel olarak rahatsa 130-140 la gidiyorum. 100 ün altına pek düşmem.

2 eylül 2018 18:45

3. İlk defa çıkıyorsanız 70-80 arası gidebilirsiniz. Sol şeride bu hızda geçmeyin ama.

2 eylül 2018 18:47

4. Bu arada e-5 otoban değil, hız sınırının 90 olması lazım, dolayısıyla 130-140'ı aklınızın ucundan bile geçirmeyin.

2 eylül 2018 18:52

5. E5 te sınır 80,en fazla 88 le gidiyorum her şeritte. Tabii bazı noktalarda ceza yazmadığı için üstüne çıkıyor millet ama ben garanticiyim çıkmam :d

2 eylül 2018 18:59

6. E5 te hep trafik var. Hızlı gidemezsiniz zaten. Sağda kalmayın giren çok olur. Orta şeritte kalın

2 eylül 2018 21:35

7. Yolda hızlı gitmekle övünme varoşluğu...otobanda hız sınırı 120’dir.bilmeyenlere duyurulur.

2 eylül 2018 22:24

8. Her bir yanıt için teşekkür ederim evet otoban ve e5 farklı , otoban 90 e5 max 75 yapsam sıkıntı olmaz sanırım ki 60-75 benim en iyi aralığım kendimi güvende hissediyorum. Ortadan gitme konusunu çok düşündüm deneyeceğim gelen kornalara göre sağa geçerim veya geçmem artık :)

2 eylül 2018 23:37

9. ben ilk araba aldığımda hep sahil yolu kullandım. ilk 4 ay e-5 e çıkmadım, gerekte duymadım. bir gece kardeşimi hastanede ziyaret ettim, saat 1.00 gibi dedim ki e-5ten döneyim eve. resmen e-5 bana hayvanat bahçesi gibi gelmişti. herkes hızlı gidiyor, selektör atıyor, vs. kaza yapmaktan çok korkmuştum. sonra alıştım. hızını sen belirle, yani en sağ şerit en nihayetinde kendini güvende hissetmezsen 30 la dahi gidebilirsin. güvende hissediyorsan 60/80 arası idealdir.

3 eylül 2018 12:20