ece targıt niye kendini zorla ingiliz blogger yapmaya çalışıyo ?

tamam ingiltereye taşınmış olabilir de çok komik bence ten rengini bile değiştiriyo gibi hissediyorum dkflflgşg ve tarzını değiştirdi 3 günde

1. O daha taşınmadan İngiliz olmuştu. İngilizce konuştuğu sponsorlu videoda saçları jest mimik herşey ingilizdi. Daha gitmeden asimile olmuştu çok garipti.

9 temmuz 2021 10:00

2. Artık orada yaşıyor, oradan para kazanması gerekiyor. Bu durum çok normal bence. Kendini yaşadığı ülkeye adapte etmeye çalışıyordur. Ten rengi vs konusunda çok bilgi sahibi değilim açıkçası ama İng. yaşayıp türkiyeden işbirliği vs yapması çok daha yavan durur

Bence asıl sorun oy vermeye zahmet etmediği ülkeyi kötüye gidiyor diyip terk etmesi.

9 temmuz 2021 10:00

3. İnfluencer ha? Bu yaşa gelip, Bu sosyoekonomik durumda olup üstüne bir de İngiltere'de yaşama imkanına sahip olupta kendinin bulamamış olması baya ilham verici. Bana 'çok kasma, birçok şeye sahip olsan da imkanlarını beşe katlasan da olmayınca olmuyor mesaji' veriyor mesela. Gideyim ağlayarak yoga yapayım.

9 temmuz 2021 10:05

4. içeriklerini ingilizce girebilir bence bunda bi sorun yok orada da iş birliği vs yapmak ister sonuçta dediğiniz gibi yurtdışından trendyol linki kaydıranları da biliyoruz. :d ama saç ve ten rengi bile ingiliz blogger rengi olmuş direkt ya çok garipsiyorum djfkg türkiye'de onca yabancı model yaşıyor hiçbirinin türk ünlü gibi giyindiğini görmedim. başka ülkeye taşınıp anında oradakiler gibi görünme çabası garip geliyor ama ne bileyim belki ben de öyle olurdum

9 temmuz 2021 10:11

5. Asiri itici

9 temmuz 2021 10:25

6. Her şeyi anladım ss de bu kızın ten rengi hep böyleydi onu anlamadım nasıl değişik

9 temmuz 2021 10:37

7. Şimdi baktım ten rengi olayını anlamadım, İngilizler gibi bronzlaşmak için kasıyor mu demek istediniz acaba

9 temmuz 2021 10:44

8. Kız liseyi üniversiteyi yabancı okullarda okumuş biri adapte olmasında nasıl bir problem olabilir

9 temmuz 2021 11:09

9. Bi ara influencerlarda pasif sevgili/es modaydi. Surekli destek olan, ikinci oyuncu rolunde partnerler. Influencer premsestir, partneri onun etrafini toparlayan, angarya islerini yapan, kendi isi olmayan vesaire.

Ece de buna uyup tam boyle bir partner buldu. Ama su an bu moda degil ve sıkıcı, takip edilesi değil. Benim fikrim saglikli bir iliski olmuyor bu sekilde.

Bence zaman icinde kendisini daha cook arayislarda, kendini bulmalarda falan gorecegiz. Turkiye ye de doneceginden adim gibi eminim.

9 temmuz 2021 12:11

10. Hahahaha çok güldüm. Öyle cidden