ecmelin gelinliğini beğendiniz mi süslüler ?

çok hoş olmuş saçlarıyla bence zarif duruyor (link: https://www.instagram.com/reel/c9-uk0gnmtc/?igsh=a2lzaxn5ow1zzgfi tık)

1. (link: https://www.instagram.com/reel/C9-UK0gNMTC/?igsh=a2lzaXN5OW1zZGFi Tık)

28 temmuz 2024 20:01

2. Ben de cok begendim. Cok zarif.

28 temmuz 2024 20:04

3. Zarif olmuş evet ince yapılı olduğu için güzel de taşımış ama vov demedim damlada aura yok yazmıştım burda da yok

28 temmuz 2024 20:05

4. Yok yaa yani kiz onu icerik uretemiyorum evleniyorum diye paylasiyordu gayet. Bridezilla gormemissiniz bence.

28 temmuz 2024 20:26

5. Düğün fotoları çok iyi olacak yalnız çok iyi fikir bir de ıphonela çekim yapması ya elinde de fotolar oluyor böyle bir şeyi isterdim yeni düğün yapacaklara buradan fikir olsun süslüler

28 temmuz 2024 20:39

6. gerçek bridezilla bence begumkabatas ya kaç ahftadır nişan düğün öhh geldi tamam tek özel günü de içerik teması full b una döndü

28 temmuz 2024 21:06

7. Kız bunun nesini beğendiniz gelinlik bir kere çok kötü vücuda oturmamış dekoltesi tasarımı berbat sanki aceleye gelmiş gibi. saç desen 2 dk ya sendeyim diyen flörtle buluşmaya gider gibi özensiz zariflikle alakası yok. Kimlerle çalıştıysa kıza yazık olmuş. Zarif hoş deyince bir heves geldim fos çıktı.

28 temmuz 2024 21:24

8. Saclar daha iyi olabilirmis bence de. Dekoltede de fake bir seyler yapmamis var olani en sade sekilde tasimis kiz ya. Sahte abarti gelinlerden ogk gelmisti ben zarif buldum o yuzden.

Potluk dediginiz de sanirim dekolte acik vermesin diye cift tarafli bant kullanmis, o pot gibi durmus hateket ettikce.

28 temmuz 2024 21:34

9. Zevksizler toplanmış. Üst kısmı çok kötü gecelik gibi duruyo

28 temmuz 2024 21:37

10. Fiziğine çok uygun bir elbise zaten süslü bir kız değil sade feminen giyinmeyi seviyor tam tarzına uygun bir elbise bulmuş. Ama after elbisesi çok saçma ya çirkin geldi sevmedim

28 temmuz 2024 21:58