eczaneden alınan gebelik testi nasıl yapılıyor ?

daha önce hiç gebelik testi almadım, yapmadım.. adetim çok gecikti ve artıl şüpheleniyorum. yarın gebelik testi alıcam üstünde yazıyormuş ama bilemedim. bilale anlatır gibi anlatır mısınız? nasıl yapıyorsunuz o gebelik testini? bide nolur dua edin hamile olmayayım :/

1. Süslücüm merak etme içinden kağıt çıkıyo orda yazıyo endişelenmeden yap telaşa kapılma insallah hamile değilsindir, kendini güvenceye almadan ilişkiye girme bi daha

2 mayıs 2018 14:06

2. 2 tip var biri damlalikli. Baska bir kaba yapıp icerisinden damlalikla idrarınızı alip testin uzerindeki hazneye damlatiyorsunuz 3-5 damla . zaten cizgiler hemen beliriryor eğer hamileyseniz. Bir de direkt üzerine idrarınızı yapmaniz gereken var yine ayni sekilde onunda yapilmasi gereken bölümüne yaparsanız 1-2 dakika bile gecmeden sonucu alırsınız.

2 mayıs 2018 14:12

3. bir kaba idrarınızı yapın sonrası kolay içinden zaten damlalık çıkıyor onunla alıp teste damlatıyorsunuz. merak etmeyin içinden çıkan kağıtta da resimli anlatımı var zaten :)

2 mayıs 2018 14:13

4. asla korunmasız ilişkiye girmedik süslü. ama prezervatif yırtıldı. çıkardığında fark ettik. ama çok geçti malesef. durex deneyelim dedik bir kere gördük ebemizinkini afedersiniz :/

nisan 19da olmam gerekiyordu. ama hala olmadım.

çişimizi bir kaba mı yapıyoruz pipet gibi bişey oluyomuş sanırım onla çekip teste mi döküyoruz tam olarak?

2 mayıs 2018 14:14

5. damlalıklı olan daha güvenilir gibi sanki. o şekilde alalım madem, yarın akşam alacağım kızlar bu şekilde yaparım. çok teşekkür ederim sizlere. umarım o çift çizgiyi görmem.

2 mayıs 2018 14:16

6. hamilelik varsa çizgiler direk beliriyor mu yani? hamilelik yoksa daha mı geç çıkıyor. c yazan tarafta zaten fiks çıkıyormuş çizgi sanırım. önemli olan t yazan bölgede çizgi çıkmaması. 2 tane almayı düşünüyorum test ikisinide yapayım olur da birini yanlış yaparsam falan diye.

2 mayıs 2018 14:17

7. Neden bu bilgiden kacabildigine sasirdiniz? Herkes illa bir kere yaptırmış olmak zorunda mi?

2 mayıs 2018 14:42

8. Sabah ilk idrarinizla yapmanızı öneririm daha sağlıklı bir sonuç çıkar.

2 mayıs 2018 14:46

9. Duz mantigiz kardesim biz sizin gibi capraz mantik olamadik maalesef napalim.

2 mayıs 2018 14:50

10. neden bu bilgiden kaçayım? daha önce yaptırmadım. ve bilmiyorum da sordum. sinirinizi kusmayın buraya. sabah akşam fark ediyor mu ya? işe giderken alamıyorum maalesef. yarın akşam işten çıkınca sevgilimle alacağız akşam yapabileceğim ancak. maalesef

2 mayıs 2018 14:52