eczanelerde satılan ve yağlı saça iyi gelen şampuan var mı?

doktor konazol verdi ve başta ise yaradı ama 1 hafta ara verip geri dönünce etkisi çok azaldı. yağlanmayı engelleyecek şampuan öneriniz var mı?

1. Eeose'nin şampuanı çok güzel süslü. Pembe ambajlı olanı kullanıyorum. Saçlarım 2 gün yağlanmadan kalıyor. 3 gün de idare edilebilir seviyede bir yağlanma oluyor. Saç uçlarımı da sertleştirmedi, krem kullanmasam bile rahat açılıyor. Bir şans verebilirsiniz.

23 ekim 2020 18:16

2. Ketokonazol içerikli şampuanlar sürekli kullanılıyor diye biliyorum. Ben de seboreik dermatit var ve bu şampuanlara ilk başladığımda her duşta kullandım sonra hafifledi yağ ve kepeklenme ve haftada bire düşürdüm kullanmayı. Tekrarlamaması için bu. Son 1 aydır hiç fırsatım olmamıştı kullanmaya ve kepeklenme tekrar başladı hafiften. Şimdi yine başladım şampuana. Etki azalması gibi bir şey pek söz konusu değil bence

23 ekim 2020 19:26

3. 1 ve 2 anonim teşekkür ederim.

3. Anonim ilk kullandığımda saçlarım 3. Gün ancak yağlanmaya başlamıştı hem de az yaglaniyordu ayrıca saç diplerim baya sertleşmişti.

1 hafta ara verip tekrar başladım şimdi saçım 2. Günun başında yaglaniyor hem de oldukça fazla. Sertleştirme durumu da yok. Her duşta kullanmaya devam ediyorum ama etki etmiyor.

23 ekim 2020 20:56