eda kurt’un arabasına görümcesi el koyduracağını söylüyordu?

süslüler eda bayadır arabasından story de atmıyor ya da ben mi kaçırdım, o davanın sonucu ne oldu?

1. Mahkeme arabanın alınıp görümceye ifadesine karar verdi. Eda saklıyordu vermemek için. Bulundu mu bilmiyorum.

18 mart 2024 23:49

2. Susluler bu kisiyi tanimiyorum ama durum ilgimi cekti gorumcesi nasil el koyabiliyor ki arabaya

18 mart 2024 23:57

3. Arabayı eski sevgilisi almış. Kız hayır ben kendi paramla aldım deyip geri vermedi. Söylediklerine göre kız aileyi ciddi ciddi sömürmüş. Estetik yaptırmazlar, influencer olabilmek için dökülen paralar vs. Ve eski sevgilisini (nişanlısı?) aldatıp ayrıldılar. Markasını hatırlamıyorum ama siyah suv olması lazım. Eski sevgili ve görümce dava açıp aldı.

19 mart 2024 00:05

4. Arabayı nereye saklayabilir ya saklayıp teslim etmemesi de suç değil mi? Hırsızlık gibi bir şey oluyor.

19 mart 2024 00:59

5. Yuh ya bize bi kahve ismarlamazlar millettin yaptirdiklarina bak

19 mart 2024 01:03

6. Tabi tabi görümcenin anlattıgına göre baya bi tırtıklamıs aileyi zaten.

Görümcenin adı neydi?

19 mart 2024 01:07

7. Araba alınacağı zaman ısrarla sevgilisinden kendi hesabına eft yaptırmış parayı. Gerekçe olarak da ruhsat benim adıma olacağı için sorun çıkar senin hesaptan denirse demiş. Tabi görümce bütün delilleri çıkardı. Eda o para transferi için bu aileye iş fikri verdim sayemde şirket sahibi oldular diyordu. Görümce şirketin kuruluşunun eda ile tanışmadan önce tamamlandığında da ispatladı. Ortağıyım benim projem diyordu eda, meğer evden kaçıp bunlara sığınmış. Cebine üç beş para girsin diye iş vermişler şirkette part time çalışmış. Hepsi mahkemede ispatlandı.

Görümcenin asını hatırlamıyorum ama plakaya arıyorlardı. Garajda sakladı muhtemelen. Bir avukat plakayı söküp el altından hurdaya bile satmış olabilirler diyordu.

Saklama ve mahkeme için avukat bulma delilleri yok etmeye çalışma gibi işleri de o sıradaki sevgilisine yaptırıyordu. O dönem postlarının yorumlarını sürekli kısıtlıyordu.

19 mart 2024 03:18

8. ohaa puahahha. baksan da ne kadar zarif, ne kadar business woman :d

19 mart 2024 07:06

9. bence hakkıydı o araba.Yalnış hatırlamıyorsam eda ile eski eşinin kurduğu iş edanın bulup geliştirdiği bir fikirdi. Ayrıldıklarında Eda herşeyi bıraktı ama firmadan dolayı bir arabanın lafını yapmaları çok ayıp. Ayrıca görümcesi de çok çirkef garip bir tip.

19 mart 2024 09:42

10. gorumcenin ismi bestemfettahoglu, takip ediyorum instagramdan. ilk zamanlar bir kadin olarak asiri kurulmustum bu ablaya, cok agir konusuyordu eda icin. bir de nisanlilar ama evli gibi yasiyorlardi, kadinin da hakki var bazi seylerde diye dusunuyordum fakat ablayi dinledikce hak vermeye basladim ya.

bazi sozlerine hala hak vermiyorum ama konuda hakli, zaten mahkeme de hakli buldu.

empatiyi hep kadin (eda) tarafindan yapiyormusum, bu kisilerin tarafindan yapinca da onlar hakli. ve evet arabayi vermiyorlar. yalniz kizin yeni sevgilisine de yalak sac falan diyor gorumce, ona da gerek yok yaa. konuyla ilgili konusuyor arada veya soru sorunca cevapliyor diye biliyorum.

19 mart 2024 09:55