yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    6 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    ehliyet almadan once hic araba kullanmayi bilmemek?

    bu yaz ehliyet almak istiyorum ama araba kullanmayi hic bilmiyorum fren nerde debriyaj nerde deseniz bilemem o derece. biraz da olsa bilmek gerekir mi kursa gitmeden once? yoksa ben gibi olup ehliyeti direkt alan var mi

    1. hayır tabii ki süslü, zaten öğrenmek için gidiyorsun. 

    ben de sizin gibiydim hayatımda bir kez babam direksiyon koltuğuna oturtmuştu beni 5 dk falan. sıfır bilgiyle gittim ve ilk sınavda geçtim 

    17 mart 2021 19:35

    2. Suslu zaten öğrenmek icin gidiyoruz kursa. Ben gittigimde hocam sormuştu biliyor musun diye hic bilmiyorum dedim her seyi gostermisti, ilk sinavda da gectim.

    17 mart 2021 19:41

    3. Ben de hicbir fikrim olmadan gittim. Direksiyon derslerim baslamadan 1 gece once 1 2 video izlemistim sadece arac tanitimi debriyaj nerde fren nerde gaz nerde vs. ilk dersim bile cok rahat ve guzel gecmisti. Hoca sasirmisti hatta daha onceden araba kullanmadigina emin misin diye. Ilk sinavda da gectim. Bilmeden gitmeniz sizin icin avantaj olur. Yanlis bir sey biliyorsaniz duzeltmesi cok zor cunku.

    17 mart 2021 20:00


    4. hiç bilmiyordum aşırı panik ve korkuyla derslere başladığım için hocam bile ehliyet alamayacağımı söyledi ama ilk sınavda aldım :) 

    17 mart 2021 20:01

    5. Bilerek gittim ilk sınavda komisyon yok onu niye öyle yaptın bunu niye böyle yaptın deyip bıraktı. Meğer bi sırası ve kitabı varmış Bilmeden giden ikiz kardeşim aynı gün ilkinde geçti. Öğrenirsin rahat ol.

    17 mart 2021 20:23

    6. Ben hiç bilmeden gittim ikincisinde aldım. Dünyada benden daha stresli birini tanımıyorum ilkinde zaten beklemiyordum almayı ama ilk sınavdan sonra sadece iki ders aldıktan sonra sınava girip geçtim. Orda öğretiyorlar hiç merak etme. bilmeyince daha ürkütücü geliyor insana Eğitimden Önce bir iki video izle için ferahlar azcık.

    17 mart 2021 20:43