ekşi sözlükteki erkekler neden sevilmiyor?

süslüler yanlış anlamayın tartışma çıkarmak in sormuyorum. pek sosyal medya kullanan biri değilim ve ekşi sözlüğü de açıp bakmışlığım yok. burda bir kaç kere kötülendiğini gördüm ve merak ettim sebebi nedir?

1. ekşi sözlük sosyal medya platformu değil öncelikle. ekşi'deki yazarların veya toptan platformun sevilmemesinin nedeni her şeyi eleştirmeleri sanırım, istisnasız her konuda söyleyecek şeyleri var ve bazen çok acımasız olıyorlar. malum burayı çok fazla insan takip ediyor, ama yazar olmak için yıllarca bekleniyor ve cevap yazamayan insanlar iyice sinir oluyor. bir de ekşi'de yazanların bir sosyal hayatı olmadığı görüşü de vardı. sanki bütün gün bilgisayar başında ekşi'ye entry giren asosyal ve çirkin tiplermiş gibi. ne alaksı varsa.

17 aralık 2019 17:32

2. Sevilen var sevilmeyen var.

17 aralık 2019 18:28

3. benim yakın bir arkadaşım vardı çocuk sürekli ama sürekli eleştiri yapıyordu. yani o kadar basit şeylerimizi bile eleştiriyordu ki artık görüşmek bile istemiyorduk. bazen durduk yere bizim okumayan araştırmayan herkes gibi sıradan insanlar olduğumuzu söylüyor sinirleniyordu. yemek yerken bile bir şeylere takılıp bu böyle olmamalıydı falan demeye başlıyordu.

daha sonra öğrendik ki çocuk ekşide yazarmış zaten sosyal medya ile tek bağlantısı ekşi sözlüktü. sadece orada vakit geçiriyordu.

biz görüştüğümüzde sadece moralimiz bozuluyor, her şeyden bıkıyorduk sayesinde. sanırım diğer ekşi sözlük yazarları da böyle bir etki bırakıyor insanlar üzerinde.

17 aralık 2019 20:11