ek tercih işinden anlayan süslüler yardıımmm?

süslüler bi arkadasım sayısalda 580 bin yaptı çalışmadı hiç. ilk tercihlerde veterinerlik yazdı gelmedi birlikte okul araştırıyoruz ona ben hiç ek tercihle falan ugrasmadıgım icin bilmiyorum tam olarak. bu dolmadı yazan okullarda taban puan vs yazmıyor. yani bu okulları ek tercihte yazsak gelir mi demek? bir de mimarlık ya da veterinerlik istiyor sadece. bu sırlamayla ne yapılabilir sizce :/

1. İlla bu ikisini istiyorum diyen bir insanın  oturup çalışması lazım bölümler ayağına gelmeyecek. Hayatı öğrenmesi lazım, kimse istediğini çalışmadan elde edemiyor. Veterinerlik teknisyenliğinden ygs ile veterinerliğe geçebilir ama hırs ve azim ister bu iş.

29 ağustos 2020 15:24

2. a1 haklısın süslücüm sonradan aklı basına geldi. Eh tercihle halledemezse düzgünce çalışacağım  diyor bakalım. Teşekkür ederim öneri icin.

30 ağustos 2020 03:43

3. Rica ederim ygs demişim dgs olacak.

30 ağustos 2020 19:08

4. a4, süslücüm sakin ol en kötü 300binlerle bitiyor kıbrıs bile biliyorum veterinerligin durumu. Benim sormak istedigim "neden gelmedi yiaa" degil sanırım tam anlamadın orayı. Ek tercihle napsak dedim iki yıllık onerdiler. Mimarlıkta cok dolmayan yer varmıs onlara baktık ama o da sıkıntı cıktı 250bin barajı varmış öğrenmiş olduk. Yine de teşekkürler cevabın icin.

31 ağustos 2020 15:24

5. a4, a5 çok teşekkür ederim ikinize de <33