elimde ikinci el bir gelinlik var?bunu kaça satabilirim?

anneme tanıdığı bir kadın vermiş. bizim çevremizde bu gelinliği giyecek kimse yok. ucuza satarım diye düşündüm ama gelinliğin boncukları biraz dökülüyor, koltukaltlari ve iç göğüs kısmı kirlenmiş ve eteğinin alt kısmı da biraz pis ve arka düğmeleri yok. yani kadın bir gün giymiş ama içine etmiş gelinliğin. her neyse ben kuru temizleme ve ufak bir terzi işiyle yine de giyilebilir diye düşündüm ve ikinci el ucuza satıp elden çıkarmak istiyorum. fiyatları da hiç bilmiyorum bu durumdaki gelinliğe ne kadar fiyat biçebilirim sizce? ve dolap uygun mu satmak için?

1. (link: https://eksiup.com/p/de651913uaoh resim)

3 eylül 2023 22:28

2. Ben olsam 3.000 falan derim. Bu arada ben olsam ürünü satın almazdim suslu çünkü kuru temizleme alıcıya ait olduğundan lekeler çıkacak mı belli değil. İsterseniz bunu göz önünde bulundurun

3 eylül 2023 22:42

3. Gelinliği 3.000 tl deme sebebim ise tülü orta kalite, dantelli de Fransız değil sıradan ve nahos bir dantel Suslucum. Ek olarak dugme yaptirmak icin para vermesi gerekecek, kuru temizlemede gelinlikler icin ciddi para isteniyor. Bu gelinliğin sifirini 7.000'ye çok kolay diktirebilirler. O nedenle bu civar aklıma geldi.

3 eylül 2023 22:45

4. Gelinlik kuru temizleme 1000 tlden başlıyor. Ona göre fiyat biçin.

3 eylül 2023 22:51

5. gelinliği tanımadığın birisine elden satman çok zor. gelinlikçiye satabilirsin ama çok para vereceklerini sanmıyorum. bence gidip bi yere bağışla en azından hayır işlemiş olursun. belediye ya da muhtarlığa sorabilirsin.

3 eylül 2023 23:01

6. a5 alcan mı

3 eylül 2023 23:16

7. Süslü size bedavaya gelmiş niye satıyorsunuz ki? Bağışlayın bence de. Biri giysin.

3 eylül 2023 23:16

8. hayır bende gelinlik yok da sen ucuza alıp dolapta mı satacaksın

3 eylül 2023 23:19

9. Anonim 5, 800 çok az en az 1.5-2 bin diye düşündüm ben.

satıyorum çünkü paraya ihtiyacım var

3 eylül 2023 23:21

10. niye o paraya gelinlik arıyon ? gelinlik alamayan insanla evlenmeyin diye bin kere yazıldı. gelinlik alamıyosan diğer şeyleri nasıl halledeceksin ?

3 eylül 2023 23:25