eliptik bisiklet aldim? kilo vermem icin nasil bir yol izlemeliyim?

kilom 66 boyum 164 cm, eliptik aldim kilo verebilmek icin, sizce nasil bir plan yapmaliyim, kilo vermek icin gunde kac dakika ve haftada kac kere yapmam gerekiyor hizli sonuc alabilmek icin? bu arada oruç tutuyorum, iftar vakti gelmeden hemen once eliptik yapsam sizce mantikli mi?

1. ANONIM 1,2 gerçekten verimli olmadi mi ? benim butun tanidiklarim eliptik sayesinde zayifladi o yuzden gaza geldim baya :( sizce siz neden kilo veremediniz, vucudunuz tepki gostermedi mi ? :(

15 mayıs 2020 11:39

2. Süslü ben de eliptik bisiklet yaparak kilo verdim ama hep aynı tempoda yapmıyorum ben. İlk 5 dk ısınmak için aynı tempoda yapıp sonra 1 dk çok hızlı 2 dk normal hızda olcak şekilde yapıyorum. Hiit gibi düşünebilirsin. 30 dk kadar yapıyorum böyle ama ilk aldığımda 15 dk anca yapıyordum. Peşine de bir gün karın bir gün bacak vs olcak şekilde kısa antremantlar eklersen baya verim alırsın bence. Önemli olan istikrarlı bir şekilde devam etmek

15 mayıs 2020 12:15

3. Merhaba ben eliptik bisikletle zayıfladım ve vücudum çok güzel şekil almıştı.önce ip atliyordum sonra eliptik bisikletle çalışıyordum.orucluyken spor yapıyorum dayanabiliyorum sporun bittikten sonra duş aldığımda susuzluk kalmıyor.tabi bu bende olan durum dayanabilirim diyorsan rahat yapabilirsin

15 mayıs 2020 12:18

4. suslum hangisini aldin acaba? Link ekleyebilir misin? Basarilar diliyorum zayiflama seruveninde❤️

15 mayıs 2020 12:30

5. ELLIPTIQUE EL120 domyos'tan suslu, denedim iyi bir makineye benziyor.

15 mayıs 2020 12:47

6. Ben de eliptik kullanıyorum ama örneğin 1 de bir saat yapmaya çalışıyorum .standart hızda .diyet ve bu şekilde yavaş yavaş veriyordum ancak artık veremiyorum .hiit şeklinde yapmaya mı çalışmam lazım acaba?ben de ekleme yaptım süslü kusura bakma.hiitt şeklinde yapmak bisiklette çok zor gibi denedim bir kere.bir normal ekipmansız hiitt de zorluyor beni bisiklete binmek tam benlik ama o da artık böyle fayda etmiyor .

15 mayıs 2020 13:09

7. Anonim 7 dakikaları kendinize göre ayarlayın süslüm. Kendi seviyenize göre 10 dk da bir falan çok hızlı yapabilirsiniz. Zamanla vücudunuz alışınca daha kısa aralıklara geçersiniz

15 mayıs 2020 13:36

8. Cevabın için çok teşekkür ederim süslü.

15 mayıs 2020 15:05