eliptik bisikletle kilo veren ya da form tutanlar?

varsa aramızda, ne kadarlık surelerde kullanabiliyorsunuz bisikleti? ben yeni aldım ve basladım ama beş dakikadan fazla kalamıyorum ustunde. zamanla değişir mi, uzar mı sure ne dersiniz?

1. Bu kızlar zayıflıyor Naz çok kilo vermiş Eliltik ve diyetle , onun söylediği kilo verirken sarkmamasını ve bacaklarının inceliğini ona borçlu.

Ayrıca Fit Büşra da kalınlaştırmadığını ve çok inceliğini söylüyor ki özellikle fit Büşra yı takip ederim kız 1 ayda (hergün 1 saat yapıyor) resmen inceliyor eriyor. Profilinde resimleri var.

(link: https://www.instagram.com/p/CMsIs3VlbDs/?utm_medium=copy_link Büşra 1 aylık değişim)

24 ağustos 2021 16:04

2. Bu Ara da benim de var ama ben ancak yarım saat yapabiliyorum ve düzenli hiç yapmadım. Bugün diyete başladım ben de düşünüyordum düzenli yapayım diye.

Unutmazsam bugün ölçü alacağım .

Ben geçen sene 1 ay 10 km yürüterek 62 dem 56 ya düşmüştüm tabi yediklerime de dikkat ettim

Ve en düşük dirençte yapıyor bu yukarda bahsettiğim hesaplar , ben bir kere 1 direnç artırmıştım diz ağrısı yaptı hemen.

24 ağustos 2021 16:07

3. Ya suslu gercekten anlamiyorum bir saat cok fazla nasil yapabiliyorlar? Eliptik bisiklette bir bisiklet gibi seleli kisim var bir de ay yuruyusu gibi olan kisim var. Yoksa normal bisiklet kisminda mi yapiyorlar... Ayrintili anlatmislardir umarim, bakacagim simdi cok tesekkurler 🌹🌹

24 ağustos 2021 16:10

4. Sen 15 dk yap 1 hafta sonra yarım saat 45 dk derken 1 saate yükseltirsin süslüm.

Birden olmaz alışa alışa olur.

O hesaplar ayakta yapıyor benim eliptikte oturaksız. Bilemedim hangi türlü daha etkilidir.

25 ağustos 2021 02:11