elite dizisi hakkında konuşalım mı süslüler?

1. Tam çerezlik dizi izlenir bence çok da ergen dizisi değil.2.sezonu yeni bitirdim.

18 eylül 2019 01:02

2. tam bi ergen dizisi ve aşırı cringe bence. aşırı popülist ayrıca.

18 eylül 2019 01:03

3. Populistle ne alakası var

18 eylül 2019 01:03

4. 2.sezon da güzel olmuş da mantık hataları vardı işte dalgıcın bulacağı şeyi Cayetananın eliyle koymuş bulup alması falan da yeni karakterler falan iyiydi bence

18 eylül 2019 01:07

5. Giyim tarzlari, davranis bicimleri -ozellikle lu- falan gayet ergen dizisi imaji veriyor ama ben arada zaten bu tarz lise dizileri izlemeyi seviyorum. kafayi yormayan, klise, akip giden. Yani cok boyle merak ettiren bi olay orgusu yok ama muzikler, yasanti bicimleri ve bazi karakterler diziyi izletiyor. Valerio ne guzel bi cocuk mesela gozlerimi alamiyorum:d

18 eylül 2019 01:38

6. Valerionun gerçekten çok farklı bir aurası var sonraki sezonda da olur umarım

18 eylül 2019 01:45

7. Bir de 2. sezon soundtracki cok iyiydi hem sahneyle uyum olarak hem de baya dinlemelik. Su sarki da favorim (link: https://open.spotify.com/track/1kt7yK7e8c6ELn7mzb5UCQ?si=kiVqmT__TAGGLfjOBvkdyg Breath. - Are you all good? )

18 eylül 2019 01:56

8. 2. Sezon ilk sezona göre daha kaliteli. Konu olarak da beni daha çok çekti. Samuel'in ıslak yavru köpek bakışları sinir ediyor beni onun dışında dizinin bir sorunu yok. Sırf Carla, Lucrecia ve Guzman karakterlerini seyretmek için bile boş vaktimde hızlı bi tekrar yapmak istiyorum :d bir de über züber zenginlikleri dışında çok gerçekçi karakterler var. Lucrecia hırsı, Carla sinsiliği, Christian yampeçliği (yalak, yavşak), Ander kararsızlığı (taraf olmayan bertaraf olur), Nadia vicdanı vs uzar gider. Bir tek Guzman seksiliği o kadar çok yok :'(

18 eylül 2019 03:19

9. ay bu yasa geldim hala kafadan kirik bad boylari begeniyorum. bu sezon da valerio'ya bayildim.

18 eylül 2019 04:43

10. carla çok güzel değil mi ya taş bebek gibi valla