elladan başka seçeneğim yok değil mi ?

süslüler sevişirken prezervatif yırtılmış ve fark etmedik. her zaman prezervatif dahi olsa sevgilim dışarı çıkarıp boşalıyor bu sefer de yine öyle yaptık ama yırtılmış ve fark etmemişiz. içimde hiçbir zaman boşalmıyor prez. takılı dahi olsa ama korkuyorum reglime 6 gün var. elladan başka seçeneğim yok değil mi bu arada prezervatif hep kullandıgumız bir markaydı nasıl böyle oldu bilmiyorum sinirim cok bozuk

1. bir de ella kullandıktan sonra nelere dikkat etmeliyim ve hangi olası durumlar yaşanırsa panik olmamalıyım ? hiç kullanmadım beni bi hayli gerdi

24 kasım 2024 15:47

2. ben olsam almazdım ya. hem içine boşalmamış hem de doğurgan döneminde değilsin olasılık çok çok düşük.

24 kasım 2024 15:48

3. Ben de almazdım. Üstteki süslünün dediği gibi zaten dışarı boşalmış, üstüne reglinize 6 gün var yani doğurganlık düşük. Hormonları alt üst etmeye değmez...

24 kasım 2024 16:04

4. Susluler cahilligime verin, ben de kullanmadim daha once ella. Neden bu kadar kacinilmasi gereken birsey (tekrar tekrar kullanmadiktan sonra)? Benim partnerim vazektomi oldugu icin ve uzun sureli iliski icinde oldugumuz icin bu konularda pek bilgim yok, merak ettim.

24 kasım 2024 16:07

5. a3 çünkü her ne kadar prezervatif yüksek olasılıkla koruyor olsa da o küçük kısım için riske atmaya değer bulmuyorum henüz ve içim bu şekilde daha rahat ediyor. süslüler cevaplar icin tesekkur ederim ama aklımı bulandırdınuz ya :( içime gelme olasılıgı nerdeyse yok dısarı bosaldıgını da gordum ama ya 1 damla dahi içime geldiyse çok arada bıraktı cevaplarınız içip içmeme konusunda

24 kasım 2024 16:12

6. Hamile kalma oranının düşüklüğüne katılıyorum ama imkansiz degil sanirim. Birkac defa ella kullandim ben en ufak bir sıkıntı yaşamadım, benim farkedebilecegum hicbir hormon sorunu yasamadim. Ella herkes için ne kadar da öcüymüş... hamile kalmaktan herturlu daha iyidir, düzelir hormonlarin tekrar ya nolcak

24 kasım 2024 16:30

7. Ben de 2 defa kullandım birinde ara kanama yaşadım digerinde hicbir sey olmadı.bu riske girmektense hap alırım daha iyi :/

24 kasım 2024 16:33

8. bir de süslüler dün saat akşam 9 gibi alkol almıstım yarım kutu bira kadar. ellayı ise şimdi içtim bir sorun yaratır mı

24 kasım 2024 17:00

9. Saçmalama riske atmaya değer mi? Hemen ella alın.

24 kasım 2024 18:18

10. Oranlar çok düşük tabii ama %0 değil... ben olsam kullanırdım, kullandım da