eminevim vb. sistemler aracılığıyla ev sahibi olan var mı?

bugün gidip şube ile görüşme yapmayı planlıyoruz. acaba aranızda bu sistemle ev sahibi olan var mı merak ettim. deneyimleriniz neler öğrenmek isterim.

1. Çiftlikbank üyeliğiniz de var mıydı?

20 ağustos 2020 12:18

2. Patlayacagi günü merakla.bekliyorum

20 ağustos 2020 12:29

3. anonim 1i salla suslu salakca konusmus. biz ev aldik eminevimden, once bi miktar para veriyorsun biz arabayi satip vermistik. o zamanin fiyati ile 60 bindi sonra kurra cekiliyor galiba. yani ne kadar cok para verirsen o kadar cok siran one cekiliyor diye biliyorum. 200 bine girmistik 10 bin gibi bi ucret aldilar ki normal bankalara gore bedava. sonra siramiz geldi, siramiz geldiginde gecen sene 2019da yani ocak subat aylari gibiydi hatirliyorsan o ara ekonomi kotuydu bizimkiler panikledi aha paramizi veremeyecek falan. sonra ev arastirdik tek sikinti sana kurra cikan donemde ev bulmak zor oluyor, buldugun satilmis olabiliyor falan. sonrasinda evi aldik evi alirken kefil istiyolrar dikkat et ona memur olmasi gerekiyor galiba. kefil sartlari onemli, onu iyi oku. sonrasinda ev aldik 2023e dek odemesi var. bi sikinti yasamadik, kucuk sehirde oturuyoruz bu arada. sonradan baska firmalar da cikmis bilmiyorum ne durumdalar.

20 ağustos 2020 12:32

4. biz eminevimden üç yıl önce ev aldık ödemelerin bitmesine iki yıl kaldı.

20 ağustos 2020 12:39

5. Cevaplarınız için teşekkürler süslüler.

20 ağustos 2020 17:50