emzirirken ella kullanımı nasıl olmalı?

merhaba, 6 aylık bebeğim var, anne sütü ve mama beraber gidiyoruz, biraz ek gıdaya da başladık. sorun şu ki bu sabah ella kullanmam gerekti ancak emzirme ile ilgili soru işaretlerim var. ilacın prospektüsünde 1 hafta boyunca emzirmeyin diyor ancak google'da yazıp araştırınca doktorlar çeşitli şeyler söylüyor. kimi 6-8 saat emzirmeyin demiş, kimi emzirmekte sakınca yok demiş. bilgisi olan aydınlatırsa çok memnun olurum 🙏🏻

1. Bu nasil soru tabiki google

5 aralık 2023 11:09

2. Prospektüsü esas alırdım, Google kirli bilgi dolu ciddiye almak çok doğru gelmiyor bana.

Ayrıca (yazar: Anonim 2) geyik yapıyor ciddiye almayın

5 aralık 2023 11:18

3. Google'de liv hospital ve memorial'dan birkaç doktorun kanalına denk geldim, onların açıklamaları ve ilaç prospektüsü farklıydı. Yani bunları söyleyen google kaynağı değil de doktor olduğu için kafam karıştı, size de sormak istedim

5 aralık 2023 11:22

4. bir zahmet ella içip bebeği emzirmeyi düşünme ya. prospektüse bak ama o ilaç vücudu komple alt üst eden bir şey etkisi uzun sürüyor, 1 hafta bile az gelirdi bana. keşke 10dk korunsaydın emzirdiğin bebeğini düşünüp.

5 aralık 2023 11:27

5. yargılamamalıyım yargılamamalıyım....

aç doktorunu sor kadın doğum çocuk neyse artık. hiçbiri yoksa prospektüs. google'a güvenmeyin böyle konularda.

5 aralık 2023 11:52

6. Bildiğim kadarıyla içemiyorsunuz emzirirken.Ben korunduğum halde üç aylıkken gereksiz bir paranoya yapmıştım reglim gecikince.o dönem araştırdığımda tek yöntem kürtaj görünüyordu.

5 aralık 2023 13:38

7. Kadın doğum asistanıyım soruyu asistan grubuna atıp güldük süslü sthfubfkhf

1 hafta süt verme çocuğa, birde allah aşkına bir dahakine korun

5 aralık 2023 22:38

8. Ertes 72 kullan onun süresi 8 saatti ama soru açılalı baya olmuş sen ellayı içmişsindir 1 hafta emzirme bebeği

6 aralık 2023 00:41

9. Cahil biri değilim arkadaşlar, korunmayan köylü teyze da değilim sadece hapımı almayı unuttum. Asistan kardeşim nerenle gülersen gül, güldün diye kendimi kötü hissetmedim, sen de güldün diye yücelmedin.

6 aralık 2023 07:46

10. Var son anon.