en çok iltifat aldığınız parfümünüz?

soru başlıkta süslüler. özellikle çokça iltifat alan, yayılımı yüksek, bu hangi parfüm diye sorduracak kadar hoş parfümleriniz hangileri?

1. Roja - lily

16 eylül 2020 18:50

2. dramaquenn bacım dediğin parfümün 50 ml'i 3.5k imiş, iltifat etmeyene sövebilirsin bence hdfghfd

16 eylül 2020 18:54

3. anonim 2 algılama sorununuz mu var? teniniz nasıl kokar, ten kokunuz iltifat alır mı, parfüme tercih edilir mi  diye sormuş muyum acaba?

soru basit, en çok iltifat aldığınız parfümü soruyorum. şişelenmiş olarak ticari olarak satışa çıkarılmış güzel kokulardan bahsediyorum.

16 eylül 2020 19:08

4. a2'ye bakın bi şey olsa da kendimi övsem diye hazırda bekliyomuş shahshshhs

16 eylül 2020 19:31

5. Chanel chance. 18 yaşımdan beri kullanıyorum çok klasik ve bilinen bir koku ama 10 küsür yıldır en çok kullandığım parfüm bu. zamanında ciddi ciddi durdurup soranlar olurdu. Erkek arkadaşlarımın, flörtlerimin de hep en beğendiği koku buydu. Ara ara başka şeyler kullansam da sonra hep buna dönüyorum :)

16 eylül 2020 20:28

6. Genelde hafif, pudralı kokuları severim ama victoria's secret coconut passion'ı ne zaman sıksam iltifat alıyorum, diğer hiçbir daha yüksek fiyatlı/sevilen kokularda yaşamadığım kadar çok insan parfümümü soruyor, genelde insanların şekerli kokuları sevmesinden kaynaklı sanırım

17 eylül 2020 00:42

7. narciso rodriguez kesinlikle. Çok çeşitli parfüm kullanırdım ama bunun kadar sorulan parfümüm olmadı. Şuan yalnızca imza kokum olarak narciso kullanıyorum favorim pembe şişe 🥰

17 eylül 2020 10:37