en güzel geçen doğum gününüz nasıl geçti?

doğum günlerini önemsiyor musunuz? 18,25,30 doğum günü özel kutladınız mı? en güzel ve en kötü doğum günleriniz nasıl geçti?

1. 18,25,30 doğum günü neden özel kutlanmalı?

4 aralık 2022 12:26

2. En kötüsü 13. Yaş günümdü sanırım. O zamanlar kendimden yaşça büyük, liseye giden bir sevgilim vardı. Babam doğum günüm için bana kıyafet aldıktan sonra arkadaşlarımla kutlayacağım diye beni bırakmıştı. O sevgilim de Beni bara götürmüştü. Kendi alkol almıştı bana da kola içirmişti lol. Alkol dediğim de biraver mi ne deniyordu onu tek başına içmişti. Hesap geldi 70₺ hatırlıyorum o zaman için baya fazlaydı. Bir tane kola içmişim ben de. Sen öde dedi. Ödeyemem param yok dedim. Param da vardı ama sinir olmuştum. Neyse sonra kimlik falan bıraktı oraya çıkmak için. Çıktık, beni niye ödemiyorsun paran var biliyorum vs diye azarlamaya başladı. Sonra sokağın ortasında boğazıma yapıştı seni öldüreceğim diye. Kimse de bir şey yapmamıştı. Itip koşarak taksiye bindiğimi hatırlıyorum. O zamanlar annem ve babam da yeni ayrılıyordu, iletişimleri yoktu. Annem babamda, babam annemdeyim sanıyormuş. Öyle gecenin bir yarısı ağlayarak eve gelmiştim. Issız adam sinemalara yeni girmişti sanırım, annem cdsini almış şarap içerek onu izliyordu, beni görünce şaşırdığını hatırlıyorum. Kendimi çok önemsiz ve değersiz hissetmiştim.

4 aralık 2022 12:34

3. anon 1, anon 1liğin şanını korumuşsun :)

genel geçer öyle bir algı var bildiğin üzere, bilmiyorsan da öğrenmiş oldun.

bence de özel olması saçma ama genelde öyle

4 aralık 2022 12:52

4. Üniversite öğrencisi iken sevgilim sürpriz yapıp taksim eskici ye götürmüştü tüm yakın arkadaşlarım da oradaydı hep beraber kutlamış çok da eğlenmiştik. 22. Yaş günümdü bir daha da olmadi onun gibisi zaten taksim de eski taksim degil :( simdi bir pasta ile gecistiriyoruz eskisi gibi onemsemiyorum yaslandigimi daha cok idrak ettigim icin galiba.

4 aralık 2022 13:20

5. 11. Sınıftaki doğum günüm çok güzel geçmişti.

4 aralık 2022 13:27

6. Hicbiri ozel ve guzel değildi keske hic dogmasaydim

4 aralık 2022 13:29

7. 18 yaş doğum günüm çok güzeldi. Aslında 18 olduğu için değil ama öyle denk geldi iki farklı arkadaş grubu ve ailemle toplam 3 kutlama yapmıştık. Açıkçası sonraki doğum günlerimi pek önemsemedim bir pasta kesiyoruz o kadar.

4 aralık 2022 14:52

8. Bazen keske olsem de bitse her sey diyorum bugun farkettim ki ben zaten yasamıyorum ki

4 aralık 2022 22:46