en havalı bulduğunuz meslek/meslekler ne?

benim için sanırım animatör ve dövme sanatçısı. sizin fikirlerinizi de alalım aşağıya süslüler :d

1. hakim ve savcı haricinde; kalıcı makyaj usta artisti. suratını sekillendiriyor resmen.

1 şubat 2022 08:57

2. 15 yaşındayken ben:

animatör ve dövme sanatçısı çok havalı abii

1 şubat 2022 09:41

3. A2 bunun yaşla alakası var acaba hahahaha. sanatla ilgili, çizimle ilgili olan meslekleri havalı buluyorum. İlgim de var zaten. Her gün daha da saçmalıyorsunuz gerçekten

1 şubat 2022 09:49

4. Dovme sanatcisi neyse de bir tane bile yavsak olmayan animator gormedim. Havali olmaktan en uzak mesleklerden biri.

1 şubat 2022 09:57

5. Animator derken insallah tasarimci 3d animasyon yapan filan demek istemissinizdir.

Otellerdeki animasyonun havali olmanin yanina yaklasmasi bile mumkun degil.

1 şubat 2022 10:01

6. A7 yok süslü, 3d tasarlayan kişilerden bahsetmiştim. Film falan da yapıyorlar

1 şubat 2022 10:03

7.  Ben opera sanatcilarini, klasik muzik virtuozlerini, ressamlari, yazarlari havali buluyorum.

1 şubat 2022 10:11

8. Pilates eğitmeni kızları havalı buluyorum.

1 şubat 2022 10:15

9. Dövmecilerin neresi havalı ya çok kolay ulaşırsınız bu tiplere. Zührevi hastalık kokteyli gibi çoğu zaten. Bana itici geliyorlar. Dövme ben de seviyorum benim de var ama bunlar apayrı bi boyuta taşıyorlar artık karalanmadık yer yok vücutlarında gazete gibi.

1 şubat 2022 10:45

10. parçacık fizikçiliği