en iyi airpod muadili nedir tavsiyeniz var mı?

merhaba süslüler çok fazla müzik dinleyen biriyim hem kablolardan sıkıldım hem de telefonum 7plus olduğu için klasik uçlu kulaklıklar uymuyor dönüştürcüsünü de dün kafede unuttuğumu farkettim zaten bozulmuştu artık. yazın teknosadan airpod muadili aldım şuan mecburen onunla dinliyorum ama o kadar zor ki, ikisi birbirine asla bağlanmıyor sürekli ışık yanıp sönüyor. ve sarjı inanılmaz az dayanıyor. çok büyük beklentilerim yok iki kulaklık birbirine bağlansın şarjı da ortalama gitse yeterli benim için çok yüksek ses kalitesi vs veya günlerce sarjı dayansın beklemiyorum. tavsiyeniz var mıdır? trendyolda çok görüyorum fiyatı da 150ye kadar çıkabilirim eğer bağlanmada ve sarjda sorun yaşamazsam. yorumlar genel olarak iyi ama kimisi de korkunç sakın almayın demiş. deneyimleyen tavsiye ettiğiniz bir model var mı? trendyolda twis idi sanırım bir marka var ama 100 küsür ayrı modeli var ayrı fiyatta hangisini alacağımı bilemedim. sevgiler

1. Teşekkürler süslü bakacağım :)

1 ocak 2020 12:00

2. Ben de xiomi demeue geldim. Kendim kullanmadim ama kullanan tanıdıklarım epey memnun

1 ocak 2020 12:33

3. Xiaomi net. Ben mi sports kullanıyorum ama şimdi alacak olsam red mi dots alırdım.

1 ocak 2020 13:41