en iyi para biriktirme - para katlama yönetiminiz nedir ?

süslüler önümdeki bir sene için kendime hedef koydum. her ay en az 1500 lira kenara atmak istiyorum.  bunun için sizce birikim hesabımı açayım ? yoksa altın mı alsam ? nasıl daha karlı olabilirim aslında bunun pesindeyim.  siz nasıl para biriktiriyorsunuz ?

1. yönetiminiz yazmışım özür dilerim.

*yönteminiz olacaktı

3 temmuz 2021 00:09

2. Faiz hesabında tutmayın, sizs çok az getirisi olur, ben hem döviz hem de altına yatırım yapıyorum, çok daha karlı, biraz daha birikince param amerikan borsasından don almayı düşünüyorum, ama bu uzun vadeli bir plan yani fon alıp 10 sene o parayı unutucam, ama altın, dolar, euro mantıklı, size tavsiyem tek bir yere değil birkaç şeye yatırımınızı bölün, altın-dolar, altın-euro gibi

3 temmuz 2021 00:11

3. Don dsğil fon* olucaktı 😅

3 temmuz 2021 00:12

4. ahahah 😅 anladım süslü çok mantıklı gerçekten, teşekkür ederim

3 temmuz 2021 00:14

5. Bu ekonomide birikim hesabı mı? Deli misin kızım dolara altına falan yatır paranı erimesi.

3 temmuz 2021 00:18

6. Ufak ufak düşükten altın alıyorum uzun vadede tutup bozdurmayacağım bir 5-10 yıl. kur azıcık inse dolar ve euro da alırım ancak alım fırsatı zamanını kaçırdım bu fiyattan da giremiyorum. Giremediğim her geçen gün de artıyor gerçi :/

3 temmuz 2021 00:21

7. Minik minik de olsa alabilirsiniz bence, kutumcuya gidipm1 çeyrek almak zor belki ama bankadan gram gram almak mantıklı, hem insan para biriktirmeye başlayınca daha da istekli hale geliyor, hele ki paran kendini katlıyorsa eline geçen her parayı, her tasarrufu kazanca çevirmek istiyorsun, o yüzden büyük paralarla başlamanıza gerek yok minik minik de olsa yapın❤️

3 temmuz 2021 00:24

8. Arabanız yoksa araba taksidine girin.

3 temmuz 2021 00:54