en memnun kaldiginiz tuy sarartici markasi?

suana kadar sadece vivet denedim onu da burdaki yorumlardan yola cikarak almistim. memnunum ama cok “wow” bir etki goremiyorum tuylerim ince olmasina ve yaklasik 10 dk bekletmeme ragmen bembeyaz yapmiyor neden bilmiyorum. sally hansen denemek istiyorum asiri meshur ve hakkinda kotu yorum okumadim hem yerli hem yabanci kaynaktan ama bulamiyorum. hepsiburada ve trendyolda satan kisilerin de stogunda yok suan. siz ne onerirsiniz?

1. tüyleri tenle aynı renk yapan sally hansen yüz tüy sarartıcı candırrr! azıcık arttırıyor ama sanki:( ve mutlaka önce ufak alanda test edip sonra yapılmalı alerji riskine karşı

8 haziran 2020 20:32

2. tüy sarartıcı pişmanlıktır.

sally hansen kullandım.ilk 2 kullanımda çok memnundum 2 ayda 1 kullanıyordum. 1 yıl sonra bir baktım tüylerim 3 katına çıkmış sararmış kısım kalıyor alttan yeni kahverengi kıllar çıkıyor. asla aldırmam dediğim her yeri aldırmak zorunda kaldım bu meret yüzünden. ne kardeşime ne kuzenlerimin kullanmasına izin verdim.

8 haziran 2020 22:20

3. korkuttunuz beni ya. ben sadece yazin basinda 1 kez yapiyorum bikini giyecegim zaman.  sonra tuyler gunesten sarariyor ve tenim de koyuluyor.

8 haziran 2020 23:07