en sağlıklı terlik hangisi sizce?

fiyat estetik farketmeksizin rahat terlik arıyorum. özellikle uzun süre ayakta çalışan meslek gruplarından tavsiye bekliyorum gördüğüm kadarıyla kendileri en çok crocs giyiyor. crocslar gerçekten çok rahat mı?

1. ben de çok uzun süre crocs almaya direnenlerdendim. Ancak aldıktan sonra gerçekten çok rahat olduğuna kanaat ettim. Crocs öneririm süslü.

16 temmuz 2024 22:58

2. Crocs gerçekten çok rahat süslü

16 temmuz 2024 23:00

3. Rahat diyorsanız alıyorum susluler teşekkür ederim <3

17 temmuz 2024 00:16

4. suslu yakin zamanda twigyden su terlikleri aldim asiri yumusak rahat bir terlikmis dizlerimde sorun var beni hic yormuyir cok rahat ettim (link: https://www.twigy.com/juble-kadin-terlik-bej-36-41/?integration_size=36 link)

17 temmuz 2024 00:31

5. Crocs alana kadar o kadar para vermem diye tatava yapıyordum. Son çıkan model krem rengi mavi çizgili crocs yazılı bayaband model aldım 1 aydır başka bir şey giymiyorum. Her şeye gidiyor

17 temmuz 2024 13:39

6. soruyu ve cevapları görünce yazmadan duramadım.

süslü kendim de doktorum, crocslar evet hastanede popüler ama gerçekten aman aman rahat değiller. gün sonu ağrı yapmaya başlıyor, rahat diyenler çok uzun süreli giymiyor sanırım. hala en "acceptable" terlik bu olduğu için giymeye devam ediyorum şahsen ben. birkaç ftr uzmanından da crocsun ortopedik olmadığını duydum.

birkenstock öneririm, bende açık modelleri var hep. Super-Birki modelini ameliyathanede giyenleri görüyorum, bence aşırı kötü bir görüntüsü var ama bununla beraber çok rahat. eva boston modeli bence daha iyi duruyor super-birki'ye kıyasla.

17 temmuz 2024 15:16