en sevdiğiniz disney prensesi kim süslüler?

nerdeyse 25 yaşındayım ama hala moralim bozuk olsa umutsuz olsam bir disney filmi açarım kendime. bugün de moralim bozuk olduğu bir gün böyle bir soru sorayım dedim. ben en çok güzel ve çirkin’in hikayesini seviyorum sanırım belle’in kitaplara olan merakı babasına olan koruma duygusu mahallesinde yakışıklı bir genç olmasına rağmen karakterini beğenmediği için onu görmezden gelmesi ve bir yaratığı sevebilmesi gerçi ben bunun biraz stockholm sendromu olduğunu da düşünüyorum ama olsun. biraz tartışalım istedim keyifli bir konu bence, mesela cindirella hikayesini de seviyorum ama onların tanışması çok yavan ve hızlı gelişti bence 1950 versiyonunu izledim sadece. sizin favoriniz kim neden? kendimi ilkokulda gibi hissettim :p

1. Mulan bence en güçlü karakter ve küçüklüğümden beri en sevdiğim <3

Sizde var mıydı bilmiyorum ama ben küçükken akıllı tahtalar yokken televizyon vardı sınıflarda, her hafta biri bi cd getirirdi çizgifilm izlerdik :) ben de mulanı götürmüştüm 8 yaşındayken hala hatırlarım

5 mayıs 2021 02:15

2. mulan'ı hala izleyemedim ben. ama beauty and the beast'i küçükken izlediğimde cinderella vs. hepsini unutup belle'ci olmuştum. hala öyleyim. tabi bunda sanırım müzikal sevgim de etkendi. :D

5 mayıs 2021 02:38

3. ariel

5 mayıs 2021 03:03

4. Jasmine

5 mayıs 2021 03:50

5. Pocahontas <3 gözümde güzelliğine erişebilir disney prensesi yoktur gerçi pek prenses sayılmaz ama neyse. Onun doğayla o bütün hali dişi kurt gibi tavırlarına ne hayrandım küçükken. Çocukluğuma döndüm süslü. İkinci seçeneğim olsa Ariel derdim herhalde.

5 mayıs 2021 04:25

6. 34 yaşındayım başta belirteyim :)

ben frozen çıkana kadar ariel'ciydim, ama frozen'dan sonra kesinlikle elsa.

tüm disney prenseslerini severim aslında; ama belki coğrafya, belki yaşla alakalı olarak, artık kendi kaderini kendi elinde tutamayan prenseslerin hikayelerine katlanamıyorum. snow white, aurora ve cindrella başta geliyor. diğerlerini arada gene izliyorum, ama bu üçlünün filmlerini izleyemiyorum artık.

5 mayıs 2021 09:25

7. Ariel tabii kii

5 mayıs 2021 13:05

8. elsa.

hatta elsa'nin frozen ii'deki dalgalarin arasinda cikip at bindigi sahne. valla hastasiyim. kiz kardesine bugün tanistigin adamla evlenemezsin diyen, koskoca ülkeye kisi getiren, sonrasinda geri alan elsa <3

5 mayıs 2021 17:51

9. mulan.

mulan güçlü olmak için erkek olmadı ki, kadınlara otur elinin hamuruyla saçmalama denildiği için erkek oldu. babasını korumak istediği için erkek oldu. kendi kimliğiyle gitmek istediğinde kadın diye kendisiyle muhatap bile olmayan erkekler yüzünden erkek oldu. sonra da kahramanlıklarıyla hepsini gerçek kimliğinin önünde, erkek kılığında değil bir kadın olarak diz çöktürdü. siz mulanı çoook yanlış anlamışsınız.

5 mayıs 2021 19:06

10. Frozendaki anna özellikle 2. Filmde çok sevdim hermione vibes