en sevdiğiniz tatil beldesi neresi süslüler? cunda? datça? fethiye? bodrum? gibi gibi? çok özledik tatili değil mi? ?

1. Antalya adrasan bizim icin

20 şubat 2021 15:24

2. Adrasana bu ekim ayında gittim süslü. Biraz gezinti teknelerinden dolayı olacak sanırım ki denizi çok berrak bulmadım. siz hangi aylarda gidiyorsunuz?

20 şubat 2021 15:27

3. Kaş , selimiye bu zamana kadar en sevdiklerim oldu. 2 gün filan için de bozcada güzel.

Olimposu çok severim bir de.

20 şubat 2021 15:30

4. Datça nın dokusuna ve denizine bayılıyorum. Fethiye çok kalabalık geliyor bana

20 şubat 2021 15:39

5. kaş, olimpos, marmaris ve bodrumun bilinmeyen bakir koyları. :(

20 şubat 2021 16:02

6. Anon4 kaşa ben de bayılıyorum. Selimiye'ye hiç gitmedim. Kaşı seviyorsan eminim Selimiye de çok güzeldir.

20 şubat 2021 16:07

7. Bodrum'un bakir koyları harikadır. Ben de sevmiştim. İbiza için de Bu pandemi bitmeden yurt dışı hayal bence süslü.

20 şubat 2021 16:09

8. Datça'nın denizi oldukça temiz gözüküyor ama sanki akşamları sıkıcı bir yer olur gibi düşünüyorum süslü. Hiç gitmedim.

20 şubat 2021 16:09

9. süslü sorun nedense içimi ısıttı gözümün önünden yaz tatili geçti resmen deniz kokusu hissettim içimde şuan. bi garip oldum duygulandım, sevdiğim arkadaşlarımla sadece bizim bildiğimiz bi koyda dans etmeyi, yüzmeyi, deliler gibi gülmeyi, sabaha kadar oturmayı, ılık deniz havasını o kadar özledim ki... aslında bu yaz hepsini yaptım çok geçmedi ama şuan evde olunca bide pandemi falan sanki eski bi dostumu kaybetmiş gibi hissettim. teşekkür ederim kendi adıma soru için garip bi şekilde fazla anlam yükleyip duygulandım :/

20 şubat 2021 16:12

10. Anamuuur mis