en yakışıklı göçmen erkekleri hangileri sizce?

eğlencesine sorulmuş bir soru önceden belirteyim.  bence direk arnavutlar. yakışıklı olanları tam hollywood ayarında, gözleri ve yüz hatları çok güzel. maşallah erkek güzeli hepsi. boşnak erkeklerinin yüzleri ve vücutları biraz orantısız oluyor pek beğenemiyorum onları (tandığım bütün boşnak erkekler çok iyi insanlardı orası ayrı) onun dışında bir de bulgarları biliyorum ama benim denk geldiklerimden mi bilmem hiç göçmen gibi durmuyorlar. türk tipi var hepsinde.

1. göçmenler türk zaten

19 nisan 2021 22:20

2. Bulgarlarda bi Türk tipi oluyor gerçekten süslü. Hatta bazı sırplar da baya Türke benziyor. Ben gürcü diyorum bu sorunun cevabına çünkü sevgilim gürcü asdf ama onların da çok çirkinleri oluyor bilemiyorum o yüzden

19 nisan 2021 22:24

3. Arnavutum ve hayatimda hic yakisikli arnavut gormedim desem yeridir. Yani bana hepsi ayni geliyor yada belki ondandir.

19 nisan 2021 22:25

4. Soru sahibi galiba bulgar derken pomakları kastetmiş yani Müslüman bulgarlar. Bulgaristan türklerinin Türke benzemesi normal zaten lol ama ilginç bi şekilde bulgarlar Türke ayrı bi benziyo mesela nina dobrev

19 nisan 2021 22:31

5. makedonlar bence ya