en yakın arkadaşımın kız kardeşi hakkında?

süslüler benim çok yakın bir kız arkadaşım var. beraber çok güzel vakit geçiririz. güzel bir paylaşımımız var. bunun bir de bizden 1 yaş küçük bir kız kardeşi var. bu kız adeta sorunlu. ve arkadaşım her yere onu da getiriyor. ortamda hep kendi istediği konular konuşulsun ister. hadi buna okay. o geldiğinde konuşuruz dicem (ki iki planın birine mutlaka dahil) ama tek sorun bu değil. bu kız arkadaşımı sürekli azarlıyor sürekli her şeye sinirlenme kapasitesi var zaten. kız a diyor tersliyor b diyor tersliyor. hadi diceksiniz sanane tamam banane. ama bunu bana da yapıyor artık. ben zaten öyle hazır cevap bir insan olmadığım için çoğu zaman kalakalıyorum sonra da kendimi yiyorum altında kaldım diye. en son bir akşam haksız yere bana laf sokup tersledi burnumdan soludum ve bütün gece onu yok saydım bu defa alttan aldı bende salak gibi yumuşadım (nefret ediyorum zaten bu huyumdan asla uzun süre sinirli kalamıyorum)  ama bu arada ben onu yok saydım diye arkadaşımda bana bozuk attı. ona da sinirlenmeye başladım ne münasebet yani. böyle giderse bizim arkadaşlığımız bozulacak diye korkuyorum. aslında kardeşine olan hislerimin farkında neden hala benim olduğum ortama dahil ediyor anlamıyorum. bir akıl verin lütfen

1. sizin arkadaşınızla aranız sandığınız kadar yakın olmayabilir. arkadaş ve kardeş çizgisini de kuramamış arkadaşınız zaten belli.

22 temmuz 2020 20:45

2. süslü zaten arkadaşlığınız bozulsun. ayda yılda bir gelebilir tabii ama neredeyse her buluşmaya yanında promosyon olarak birini getirmek çok rahatsız edici, ayrıca arkadaşınıza kardeşini sevmiyorum diyemeyeceğinize göre başka şansınız yok gibi duruyor

22 temmuz 2020 20:47

3. arkadaşınız kız kardeşine bakıcılık yapmak istiyor olabilir ama sizin öyle bir zorunluluğunuz yok. hayat tat kaçıranlarla uğraşmak için çok kısa.

22 temmuz 2020 20:50

4. Hayır mesela bir şeyler yapalım diye aramak istiyorum arayamıyorum. En sonunda kavga edicem kardeşiyle hepten aramız bozulacak

22 temmuz 2020 21:42

5. bence direkt söylemek istemiyorsanız bugün x gelmese olur mu özel birşey konuşacağım gibi ufak bahanelerle birkaç kere tek gelmesini isteyin. sonra da laf arasında x in yanında çok rahat edemiyorum kusura bakma umarım sorun olmamıştır falan diyin. mesajı almak isterse alır

22 temmuz 2020 21:44

6. A4 süslü farkında aslında zaten surat asıyorum son birkaç keredir