en yakın arkadaşımla artık arkadaş olmak istemiyorum galiba?

kendisi yapı gereği agresif ve şaka anlayışı bir tık kaba olan birisi. hep öyleydi ama son zamanlarda kötü bir şey demesem bile beni tersliyor. kendimi ifade ettiğimde ise şaka yaptım, her şeyi ciddiye alıyorsun diyip duruyor. artık cidden görüşmek istemiyorum. hani bir şey yapsında görüşmeyi keseyim modundayım. 2 haftadır kendisini hiç aramadım, o iki kere aradı. bu durum canımı sıkıyor. öte yandan liseden beri arkadaşım, sinirli olsa bile ama duygusal birisi. yorulduğumu hissediyorum. sizce ne yapmalıyım?

1. Bu onun karakterinin çok baskın, benim karakterimin ise pasif olmasından kaynaklı olabilir. İçime ata ata doldum ve zaman zaman aklıma eskiden bana olan davranışları geldiğinde bile öfkelenir oldum. Sizce kinci mi davranıyorum?

12 nisan 2024 03:54

2. Sinir cizin. Hayatinizdan sokup atmaniz gerekmez ama tolerans gostermeyin. "Bana boyle sakalar yapmandan hoslanmiyorum" vs soyleyin yani.

12 nisan 2024 04:12

3. Uzaklaş süslüm. Sınır çizmek hem kolay değil hem bu saatten sonra bence zor, ben olsam uzaklaşırdım. Seninle aynı durumdayım bu arada bende uzaklaşcam

12 nisan 2024 08:09

4. Böyle biriyle arkadaşlığımı bitirdim bitmesi de olaylı oldu. Çevresinde insan kalmadı ama hala anlamıyordu insanlara nasıl baskı yaptığını ve yorduğunu. Bence yavaş yavaş uzaklaş

12 nisan 2024 21:45

5. sınır çizmeyi denedim aslında, işe yaramadığını anlayınca söylememeye başladım. söylememek daha kötü maalesef. Son kez sınırımı çizeceğim olmazsa uzaklaşacağım. Teşekkür ediyorum cevaplarınız için <3

13 nisan 2024 03:09