en yakın arkadaşınız arkadaş grubunuzla sizden habersiz buluşma ayarlasa bozulur musunuz?

süslüler en yakın arkadaşım benden habersiz arkadaş grubumla buluşma ayarlamış. ben buluşmayı instagram hikayelerinden gördüm, biraz bozuldum açıkçası. tabiki göbeğimiz bir kesilmedi her yere siyam ikizi gibi beraber gitmek zorunda değiliz ama kırılmadım da değil. çok hoşlandığı tipler de değiller yani en azından kendisi öyle söylüyordu. herhangi bir tepki göstermedim bu arada arkadaşım hikayesini görünce ani oldu falan dedi. sizin fikirlerinizi merak ettim.

1. bence bozulmakta haklısın ama o da istediğini yapmakta haklı

29 ocak 2022 19:33

2. A1 buluştukları yer 15 dakika falan uzağımda yani uzak olsam daha mantıklı gelebilirdi hepimiz eşit uzaklıktayız neredeyse.

A2 ben de biraz öyle düşünüyorum ama çok da mesele yapmak istemedim. İlerleyen günlerde tekrar ederse arama mesafe koyarım diye düşünüyorum

29 ocak 2022 19:35

3. ne ani olmuş ki? akıllı telefon çağında buluşmaya karar verdik sen de müsaitsen gel demek ne kadar zor ve zaman alıcı olabilir ki? gören de hastanelik oldular da o telaşla kimseye haber vermek akıllarına gelmedi sanır.

fesatlık süslücüm, gruplaşmak için atılan minik adımlar. O story zaten kasıtlı atılıyor. ünv zamanında arkadaş gruplarında çok oluyor bu durum.

29 ocak 2022 19:55

4. A5 süslücüm 25 yaşında kazık kadar insanlarız üniversitede olsak zaten şaşırmazdım ama oturmuş bir arkadaşlık ilişkimiz var diye düşünürdüm hep. Üçlü takılmak istedik vs deseler mantıklı bulurum alınmam da ama ani oldu biraz bahane gibi geldi o nedenle kırdım zaten. Kaç yaşında insanlarız kaçak oynamanın ya da salağa yatmanın ne anlamı var

29 ocak 2022 20:44

5.  süslü zaten hep de gruptakileri sevmeyen kişi yapar bu gizli görüşmeleri :) gruplaşmak için yanına arkadaş çekmeye çalışıyor işte.  dediğin gibi ünv zamanında çok yaşanıyor ama işte insan fesatsa yaşa bakmıyor her zaman aynı :)

çok sallama süslü, bu tür gruplaşmalar en sonunda kökten dağılıyor zaten.

29 ocak 2022 20:58

6. Valla ben 27 yaşındayım hala yaşıyorum bu durumu. Devamı geliyor süslü. Ama şimdiye kadar hiç sallamadım sallamam da. Ayrı wp grubu kurmalar daha neler neler. Ben istesem bunların hepsini ben de yaparım ama hiç tarzım değil. Insanlari gruplaştiran kişi asla olmadım. Bir iki sefer ya kusura bakma ani oldu derler. Sonra normali bu olur çıkar.

29 ocak 2022 22:02

7. Bu arada bunu yapan insanlar bu tarz birseyle karşılaştıklarında histerik krizlere giriyorlar. İzlemesi keyifli oluyor.

29 ocak 2022 22:15