en yakin arkadaşlarimdan birini istemsiz olarak çok kiskaniyorum ne yapmam lazim ?

süslüler yaklaşık 4 yıldır çok yakın olduğum bir arkadaşım var o benim her şeyimi bilir ben onun her şeyini bilirim. ama son zamanlarda onu çok kıskandığımı fark ettim. onu kıskandğım o kadar çok utanıyorum. bunları yazarken bile utanıyorum. sanki sahip olmadığım her şeye sahipmiş gibi hissediyorum her gün alışveriş yapabiliyor mesela ben alışveriş yapabilmek için hep biriktirmek zorunda kaldım ya da ben kardeşimle aynı odada kalmak zorundayım ama onun kocaman büyük odası ve evi var.ben yurtta kalıyorken o tek başına eve çıktı. benden çok daha güzel erkeklerin ilgisi hep onun üstünde yanında çok sönük kalıyorum. geçen gün ünlü türk rock grubundan bir çocukla konuşamaya başladı mesela mayıs sonu yayınlanacak şarkıyı çocuk buna attı hep el üstünde .onu çok seviyorum ama içten içe buna engel olamıyorum şimdi diyeceksiniz ki senin iyi özelliklerin yok mu?elbette var. ben ondan daha iyi bir okuldayım derslerim kariyerim daha iyi. daha pozitifim. daha neşeliyim. bunlar dışında sayabileceğim başka hiçbir şeyim yok ne güzelim ne param var. bir şeyleri elde etmek için hep çabaladım ama o çabalamadan elde etti her şeyi ne yapmam lazım?

1. Bence zarar vermediği müddetçe boyle durumları kıskanmak normal?

Benim de bi yakın arkadaşım var, cok da severim kendisini ama ne zaman beraber dışarı çıksak güzelliğinden ötürü herkesin ilgisini cekiuor ve ortamda kimse beni görmez oluyor. Bir erkek varsa birden muhabbeti ona çeviriyor, her soruyu ona soruyor ve ben baya dışlanmış hissediyorum o ortamda. Kotu hissetmek normal, kotu hislerim arkadaşıma yönelik degil arkadasligimizi da etkilemiyor. Hayata kirginim sadece :d

25 mayıs 2020 16:45

2. serenayla blair gibi hissettim okurken. Kendinizi sevmeye yönelin bence. Güzellik, ailenizden gelen para sizin değiştirebileceğiniz şeyler değil çünkü. Kendinizle yarışın ve en iyi haliniz olmaya çalışın bence.

25 mayıs 2020 16:53

3. süslü birileri illaki daha güzel, zengin veya başarılı olacak bunu kabul ederek yaşamak zorundayız. ben elinizdekilere şükredin demeyeceğim ama bunun sonu olmadığını, mutlaka birilerinin de şuan sizin olduğunuz yere imrendiğini bilmenizi söyleyeceğim. sizin de aynen daha üst gördüğünüz birine imrenmeniz gibi bunun sonu yok. eminim arkadaşınızın da böyle gördüğü birileri vardır. üstteki anonime katılıyorum kendinizin en iyi hali olmak için çabalarsanız bu konuda daha huzurlu olabileceğinize inanıyorum.

25 mayıs 2020 16:59