enjoy, i'm vaccinated (keyfini çıkar, aşılıyım)?

turistler tedirgin olmasın diye garsonundan pilotuna evine ekmek götürmeye çalışan emekçi türk vatandaşının maskesine 'keyfini çıkar aşılandım' yazılması hakkında ne düşünüyorsunuz? özellike soruların altında gayet rahatça 'bir akp seçmeni olarak..' diye cümleye başlayanlara sorum

1. (link: https://twitter.com/GoTurkiye/status/1392895680432295937?s=1006 link)

13 mayıs 2021 22:47

2. Görmez olaydım ya amk böyle işin. Utanıyorum artık bunlardan

13 mayıs 2021 22:49

3. türk ırkı tarihindeki en boktan hükümete denk geldiğimizi ve insan haklarının akıl almaz boyutta ihlal edilmesine rağmen bunun sorumlularının zerre cezalandırılmadığını düşünüyorum. keşke herhangi bir iskandinav ülkesindeki bir ot olarak gelseydim dünyaya da bu ülkenin vatandaşı olarak doğmasaydım

13 mayıs 2021 22:59

4. ayrıca nedense başı kapalı bacılarımızı da hiç oynatmamışlar hayret oysa iç siyasete malzeme yapılacak herhangi bir videoda bol bol görürdük kendilerini

nedense kısa etekli makyajlı saçı açık ahlaksız kadınlar seçilmiş turistlere yapılan video için

13 mayıs 2021 23:01

5. maalesef komik değil trajikomik bile değil içler acısı. insanını bu kadar küçük düşüren değersiz kılmak gerçekten çok üzgün ve kızgınım. kendi ülkemizde sığınmacı gibi yaşamaya başladık. yurt dışından gelenlere bırakın aşı sormayı pcr zorunluluğunu bile kaldırıyoruz ama benim gariban işçi kardeşim aşılı olduğunu değerli turistimize ispatlamak zorunda. yerin dibine batsın bu düzen yeter artık

13 mayıs 2021 23:01

6. btw içeriği silmişler. bu kesimin sosyal medya yöneticilerine de ayrıca hayranım cidden onu da demeden edemeyeceğim.

13 mayıs 2021 23:09

7. Ben göremedim ya yetkili değilmişim secrenshot var mı

13 mayıs 2021 23:17

8. Bir devlet vatandaşını anca bu kadar hor görebilirdi gerçekten. Utanıyorum. Twitter da yabancıların alay konusu olmuş vaziyetteyiz. Elin fakir, köylü ve görgüsüz turistlerini rahat ettirebilmek için bizleri eve tıktılar ve aptal yasaklarla resmen sinir uçlarımızla oynuyorlar. Türk vatandaşının bir sezonluk turist kadar değeri yok. Ya koronadan ölün ya da evlerinizde açlıktan ölün bize ne diyorlar... tüm bu olanları aklım almıyor. Bu ülkede nefes alınmıyor artık.

13 mayıs 2021 23:24

9. Oha artık

13 mayıs 2021 23:24

10. Kendi vatandaşına bu şekilde davranan başka bir ülke var mı çok merak ediyorum.

13 mayıs 2021 23:44