erkeğin sizi cepte görmemesi için ne yapmalı ?

kızlar soru cevapta sorular hep malum. kadınlar olarak erkeklerden çok çekiyoruz hepimiz. kimimiz sevgiye aç yetiştirilip seni seviyorum diyen her erkeği hayatının merkezine koyuyor kimimiz 5 para etmez adamların iğrenç hallerine katlanıyoruz. sözlükte çok da güçlü kadınlar var. kimseyi kırmadan anılarınızla örneklerle nasıl baş ettiğinizi anlatsanız ya hepimiz feyz alsak ben başlıyorum. şu an bi erkek arkadaşım var ben 25 o 30 yaşında babasıyla iyi değil ve hep sorunları olmuş iş sıkıntısı var öncelerde o kadar özgüvensiz ve değersizdi ki (hep bu aşılanmış) benimle değerli olduğunu anladı ve her lafından 5 i evlilik. eski arkadaşım aynı zamanda asla evlilik falan düşünecek bir adam değildi. yalnız sorun şu kendimden çok verdim ne yazık şimdi tepeme çıktı özellikle mesaj telefon canı isterse arıyor ben de aynını yapmaya başladım yavaş yavaş yontuyorum siz de örneklerle anlatın da hep beraber baş edelim onlarla ♥️

1. çözüm şu: asla ve asla hayat merkezi yapmamak. bunu yapınca sürekli üstüne düsmeye, ilgi alaka beklemeye baslıyorsunuz ve karsınızdaki insan sizi cepte görüyor maalesef ki. erkeklerin cogu böyledir, en iyisi nabza göre şerbet.

8 şubat 2019 20:38

2. Kesinlikle süslü bir hayatımızın sınır ve çizgilerimizin olduğunu bilmeleri gerekli. Ama benim gibi kıyamayanlar bunu nasıl yapmalı. Çünkü insan bazen öz saygısını bile kaybedebiliyor.

8 şubat 2019 20:40

3. bende aynıydım bir süre ayrılık yaşadık şu an hayatımdaki insanla, o ayrılık sürecinde düşünüp kendi hatalarımı tarttım onunda hataları oldu elbette ama bir insana çok fazla değer verdiğinizi hissettirince o insan sizden uzaklaşıyor. sırf bu ihtimali düşünüp bile bir noktadan sonra bazı şeyleri değiştirebilirsiniz, yani biraz klişe olucak ama kendinize özel bir alan oluşturun. sırf ilginiz ve uğraşınız sevgiliniz üzerine olmasın örneğin mesajlaşırken hemen anında cevap vermeyin, ya da çok sık aramayın gibi. bende bunlar işe yaramaya başladı tekrar devam etme kararı aldığımızdan beri

8 şubat 2019 20:46

4. bizim son 3-4 aydır çok berbattı ilişkimiz öyle söyleyeyim bu arada kendisini 4 senedir tanıyorum yaklaşık 3 yıl sevgililik sürecimiz var, 1 ay ayrılık sürecimiz oldu bu süreçte hiç konuşmadık kendimi çok kötü hissettim onsuzluk çok zordu. bu zaman zarfında iyice düşündüm ve kendi hatalarımı gördüm daha sonra bir gün mesaj geldi karşı taraftan görüşelim diye bende kabul ettim, böylelikle konuşup anlaştık ve devam ediyor ilişkimiz. eğer benzer bir durumunuz varsa aslında bazen bir süre ayrılık iyi geliyor süslü

8 şubat 2019 20:54

5. süslü çok üzüldüm senin adına, keşke bu süreçte üstüne fazla gitmeseydin kafasını dinleseydi. bazen beraberlikte böyle durumlar işin içinden çıkılmaz hal alıyor ve karşınızdaki insan iyice yorulabiliyor. siz iletişime geçmeye çalışmayın lütfen, engellemiş olabilir ama şöyle düşünün kafasını toparlayıp bir süre sonra konuşmak isteyebilir tekrar. eğer arada sevgi bağı varsa kolay kolay bitmez zaten. ama dediğim gibi bu süreçte siz bir adım atmamalısınız, sizde bir kafanızı dinleyin emin olun daha iyi olacak.

8 şubat 2019 21:05

6. Ya kızlar kesinlikle ama kesinlikle siz ilgi gösterince ve farkına varınca kendilerini geri çekiyorlar. Ben de 15 gün yurt dışındaydım o dönem mesajla ayrıldık benim adam konuşmaz konuşmaz konuşunca kan konuşur ağır konuşur. Öyle ayrıldık ama tüm ailesiyle tanışıyorum dedesi ve babaannesi gelince beni görmek istediler o öyle getirdi Bi dönem de otomatikman ayrı kalmış olduk ben elini bile sıkmadım merhaba dedim sadece o ara bakışından bile hasret akıyordu onların akşamında kendimi kollarında ona sarılı buldum konuştu bayağı benim üzerine gidip sürekli eleştirdiğim düşündüğünü söyledi ben de öyle olmadığını o konuşmadıkça çözğlmediğini söyledim anlaştık işte şöyle şöyle yapalım böyle böyle yapmayalım. Hatta evlilik teklifi etti biz ayrı olduğumuz için böyle ki evet mesajda telefonda sorun ama her şey sorundu.şu an Bi kaç aya yüzük takalım diyor ama ben Bi sonuca bakalım diyorum.

Bir de YouTube da adil Yıldırım diye bir ilişki terapisti var. Erkek dünyasını anlatıyor bakın o da bana iyi geldi. Bi izleyin nolur

8 şubat 2019 21:17

7. bana böyle ilişki tarifleri çok samimi gelmiyor. iki tarafında taktik yapmadığı dur bekliyim önce o arasin demedigi bir ilişkim var. 3 yıldır beraberiz ve son iki aydır nişanlıyız. 3 yılın neredeyse tamamı hep beraber geçti arada ayrılık yok birbirimizi görmediğimiz gün sayisi çok az. Bence bu işlerde hesapsız olmak daha iyi sonuçlar veriyor. karşınızdaki de siz de durustseniz bir şekilde o iş yürüyor.

9 şubat 2019 05:02