erkek arkadaşımı çıldırtıcak derecede laf sokuyorum asla laf sokma isteğimi ?

durduramıyorum. :( benim laf sokma özelliğim var, onun da çabuk sinirlenme özelliği var. tanıyoruz birbirimizi artık. ama ben başlattığım için suçlu da ben oluyorum. uzun süredir uzak kaldık ona sardım gibi hissediyorum kendi yaptığım işler, kitaplar, oyunlar kariyerim olmasına rağmen. önceden hep yanyanaydık kapanmada ayrı kaldık. bugün en sonunda açıkladım dedim özür dilerim kusura bakma çok sıkıldım bunaldım artık sana yansıtıyorum sanırım diye. şimdi de içime dert oldu sinirlenip kendine çeki düzen ver gibi laflar etmişti sanki onları haklı çıkardım özür dileyerek istediğini ona söyleyebilme hakkı verdim gibi hissediyorum. konuşmak istemiyorum kendine çeki düzen ver sabrımın sınırlarını zorluyorsun gibi şeyler söyledi. bunları böyle didik didik düşünüyorum yani ben takıntılı biri miyim sizce ?

1. Mesela şimdi ben özür diledim ya. Bir daha onun bi kabahati olduğu zaman ben 'özür dilemesini bilmiştim ama' diye kafasına kakacağım Kesin

13 mayıs 2021 04:04

2. Iyyy o kadar nefret ediyorum ki sizin gibi tiplerden... kendini biliyosan değiştir bok gibi bi insan olmaya devam rtmek yerine mesela? prenses bi kabahati olduğunda diyecekmiş ki ben özür dilemeyi bildim ama

13 mayıs 2021 04:06

3. Nasıl değiştiricem süslü çok çaresizim

13 mayıs 2021 04:07

4. Ya süslü oyun oynuyoruz mesele birlikte. Oyunda sinirleniyor bazen bana kızıyor ben çok alınıyorum diğer arkadaşlarımız da duyuyo diye. Bunun için küsüp içeri gitmiştim bi saat sonra barışmaya geldi ama uzattıkça uzattım en son ben gittim uzattım konuyu diye açıklama yapmaya.  cidden kendimi çok kötü hissediyorum neden bu kadar hassasım bilmiyorum :(

13 mayıs 2021 04:11

5. Özgüvensiz ve sığ bir kezbanla ilişkiyi hala surdurenin sorunu o. Sen kafaya takma.

13 mayıs 2021 04:37

6. Süslü burcun ne merak ettim? Takıntı değil ama huysuzluk gibi sanki biraz bu.

Ya da karşı tarafta kötü bir huy varsa bunu laf sokmayla değiştireceğinizi mi düşünüyorsunuz acaba ben de bir dönem böyleydim çünkü

13 mayıs 2021 04:45

7. Kova süslü

13 mayıs 2021 09:38

8. 1-Karşınızdaki düşman değil, sevgiliniz.

2-Sidik yarışına girmenizi gerektiren bir durum yok.

3-Fazla naz aşık usandırır

Şimdi bu üç durumu kabullenmek gerekiyor öncelikle. İçselleştirmek ve uygulamaya dökmek gerekiyor. Benim babm da sizin gibidir süslü, 50 yaşında hala öyle. Çevresinde doğru düzgün kimse kalmadı. Çünkü inanılmaz toksik bi kişilik bu. Bence bununla ilgili psikologa gitmelisiniz.

Heeer şey bir yana, oyunda size kızması konusunda çok çok haklısınız. Ben sevgilinizin de öyle çok sağlıklı biri olduğunu sanmıyorum. Tencere kapak. Birbirinizi sevip idare ettikten sonra Fazla kasmayın.

13 mayıs 2021 09:53

9. Toksik olmayan birinin hayatına toksik gireceğime, zaten toksik belirtilen göster sevgilimle bu halimizi alttan alarak devam etmemizi öneriyorsun sanırım süslü.

13 mayıs 2021 10:09

10. Evet bi anda birbirimize düşman gibi davranmaya başlıyoruz. Bana demitşi daha önce ben senin düşmanın değilim ona bakışlarım bile düşman gibiymiş vs.

13 mayıs 2021 10:10