erkek arkadaşımın annesi paramız yok diyor?

erkek arkadaşımla evlenmeye karar verdikten sonra ailesiyle konuştu. biz x le evlenmek istiyoruz sizin de rızanızı almak istedim o da babasıyla konuşacak vs şeklinde. biz zaten x i seviyoruz konuşsun o da gidelim tanışalım demişler. 2 senede bir kere yemeğe gittim bu arada sadece ve burnumdan getirmişti annesi. neyse sonra babamla konuştum gelsin tanışalım dedi erkek arkadaşımla tanıştı. ailesini davet etti. şimdi annesi paramız yok gidemeyiz diyormuş. erkek arkadaşım para sorun değil halledilir diyince de benim zamanım yok diyormuş. ortalık çok karıştı babam bir yandan ne zaman gelecekler diye soruyor, annesi inada bindirdi. sizce niye böyle yapıyor bu kadın ya? amaç ne yani. zorla getirecek halimiz yok kadını ama ne olacak bu şekilde bilmiyorum yani.

1. Asko sevmemis seni. Meghan gibi ya o kadın ve ailen ya ben dicen. Harry gibi bi romantik olmadıkları için de anasını seçer muhtemelen. Sen de '' geceleri anana sarıl'' diyerek mahalleye dön

20 şubat 2020 01:38

2. Hicbir sey istemeyin diye yol yapıyor

20 şubat 2020 01:40

3. her iki anonime de katılıyorum. Hem bir şey istemeyin diye yol yapıyor, hem de sizden pek hoşlanmıyor bence. Çekilmez valla. :(

20 şubat 2020 01:44

4. Süslü ben yazdım sandım aynı durumdayız ama şöyle bizim aileler tanıştı önce onlar bize geldi sonra biz gittik ama ailesi paramız yok şu an kalsın diyormuş :D sevgilim de cinnet geçirecek ailesinden yardım almayacak onlara da söylemiş ama yine de şu an kalsın diyorlarmış şaka gibi kendileri kaybeder ya ben de ona göre davranıyorum

20 şubat 2020 02:51

5. sizi sevmiyor annesi ama muhtemelen kimseyi sevmez zaten. erkek arkadaşınız eğer olgun biriyse bunu anlar ve sizinle evlenir ne olursa olsun. ama eğer deneyimsiz ve zayıf biri ise annesi onu yönlendirebilir. bu durumda siz ne hissediyorsunuz? onu bu size problem çıkartacak anneye rağmen istiyor musunuz yoksa size zor mu gelir? yaş kaç bilmiyorum ama eğer 30 civarı iseniz insan artık anlıyor hayatın sevdiklerinizi sizi rahatsız edecek kişiler için kaybetmeniz için kısa olduğunu.

20 şubat 2020 02:51

6. Yaşlarımız 24 ve 26. Annesinin yönlendirebileceği bir insan da değil. Şimdiye kadar annesi sıkıntı çıkardıkça nasıl davrandığını gördüğüm için erkek arkadaşımdan eminim aslında. Yani bu işlerde bu şekilde bir yol izlenmez mi acaba neyi yanlış yaptık diye düşündük sadece. Annesinin problemli olduğu konusunda herkes hemfikir ama çocuk gibi tutturdu yani ne yapacağız bilmiyorum. Gelmezse babamla gelirim de diyor zaten ama siz de tahmin edersiniz ki kimse bi şekilde olsun istemez. Aileme karşı mahcup olacağım diye de ödüm kopuyor biraz.

20 şubat 2020 03:00

7. Bu arada annesinin beni sevmeyebilecegi bir şey de geçmedi aramızda yani. Saçım kısa diye laf etmişti mesela ya da öğrenciyken tek başına yaşamamı garipsemişti gibi şeyler. Gerçi sevmeyen sevmiyor yani sebebi de olmak zorunda değil tabi

20 şubat 2020 03:02

8. AA hadsize bak. Saçın kısaymış da tek yaşıyormuşsun bilmem ne. Soru sahibi bana biraz safsınız gibi geldi. Hiç üzerine vazife olmayan şeylere bile laf söylemiş daha ne yapsın. Bu gibi insanlara rest çekeceksiniz. Alttan aldıkça ezilirsiniz. Bence onu safdışı bırakıp babasıyla gelsinler. Hiç bir konuda da fikrini sormayın kendi bildiğinizi okuyun. Sevgiliniz çalışmıyor mu ki paraları yok?alt tarafı tanışılacak. Bu kadın sizi daha çok yıpratır Allah kolaylık versin.

20 şubat 2020 05:19

9. Aslında tatlılıkla çözmek isterim ama tatlılıkla olmazsa paşa paşa gelsin istiyorum ne yalan söyleyeyim. Erkek arkadaşım zaten gelmezse babamla gelirim o da gelmezse teyzemi dayımı alır gelirim diyor ama yokuşa sürdüğü için sinirlerim kalktı yani. Teyzesi vs seferber oldu yanlış yapıyorsun diyorlar ama kadın inat etti işte. Babasıyla haftasonu konuşacak onu bekliyoruz şimdi ne olacak diye. Bir yandan erkek arkadaşım çok mahcup oluyor sürekli ailesi yüzünden ve onu yalnız bıraktıkları için çok kızıyorum. Bu iş olacak yani bir şekilde ama herkesin kalbi kırılacak galiba.

20 şubat 2020 05:44

10. Ailelerin tanisacagi haftasonundan 2 gun once erkek arkadasimin babasi evi terk etmisti. Bildigin kacti gitti yani adam sirf tanisma olmasin diye ve haftasonu gectikten sonra ortaya cikti. Bu olayin uzerinden yillar gecti bir sekilde ikna oldular istemeye geldiler bu sefer annesi sorun cikardi ileri geri konustu vs. biz tum bunlara ragmen evlendik cunku birbirimizi seviyoruz asariz bunlari sandik ama sadece 5 ay surdu. Biliyorum cok sacma ve cok aci ama ailesi boyle davranan insandan uzak durmakta sonsuz fayda var. o babasi evi terk ettiginde ailecek s.ktir cekmedigimiz icin su an hepimizi pismaniz.

20 şubat 2020 08:22