erkek arkadaşımın beni önemsemediğini düşünüyorum?

süslüler selam. ilk olarak şunu söyleyeyim ilişkimiz 5 senedir devam ediyor, ister istemez bütün arkadaşlarımız ortak ve böyle arkadaşlarımızla olduğumuz ortamlarda sevgilimin beni korumadığını/önemsemediğini düşünüyorum. mesela bugün olan olaydan bahsedeyim: sevgilim ve diğer 3 erkek arkadaşımız beraber eğlenceğimiz bir şey yapıyorduk ama benim için pek yolunda gitmedi ve eğlencem zehir oldu, ağlamak üzereydim o derece sinirim bozuldu ayrıca tanımadığım insanlar da bana hakaret hatta küfür etti (oyun oynuyorduk). ama sevgilim gram umursamadı bir şey olmaz dedi ve arkadaşlarımızla deli gibi eğlenmeye, haykırmaya devam etti. arkadaşlarımızdan biri benim cidden üzgün olduğumu anlayınca bana yardımcı olmak istedi ama ben gerek yok dedim, teşekkür ettim. sonra ben çok sinirlendim ve ortamdan ayrıldım. ben ayrılınca aynı şeyi bensiz yapmışlar, eğlenmeye devam etmişler. mesaj attım sevgilime biraz tartıştık ve dedim ki "çocuk bile bana yardımcı olmaya çalıştı sen takmadın" o da bana "kabul et o zaman, o söylemiş ben niye tekrar sorayım?" dedi. biraz daha tartıştık "sarjim bitiyor" dedi ve oyunu oynamaya geri döndü. biraz önce mesaj atmış "haklısın bok gibi bir sevgiliyim" diye. ben ne yapayım, ne diyeyim allahım çok zorda hissediyorum kendimi o kadar yordu ki beni konuşup anlaşmak bile istemiyorum. bu ilişki bitirdi beni. sadece bu konuda değil her konuda böyle. bir arkadaşı bana laf etse bile geçiştiriyor. ne yapmalıyım artık ya? bu sorunu anlatabileceğim biri bile yok bütün arkadaşlarımız ortak... lütfen akıl verin bana süslüler

1. Demiş zaten bok gibi bir sevgili ,en iyi kararı siz verirsiniz ayrılın diyemem ama bok gibi sevgili

1 eylül 2019 00:38

2. anonim 1 23 yaşındayız. anonim 2 olay oyun değil, genel olarak öyle. bir arkadaşı buna "bu kızla da çıkmazsın ya acayip sıkıcı" gibi bir şey söylemiş beni savunmak çocuğu yerine geçiştirmişti. oyun diyorsun ama bu oyunda biri bana ana bacı sövüyor ben de üzüldüm yani, buna rağmen tamam üzüldüysen oynamayalım falan demiyor, onun yerine ortak arkadaşımız beni sakinleştiriyor. aynısı onun başına geldiğinde ben sakinleştirmeye çalışıyorum

1 eylül 2019 00:42

3. anonim 5 linç edilecek bir şey söylememişsin. ben zaten kendimi savunuyorum ama şöyle bir durum var, adam bana küfür ediyor ben ona cevap veriyorum ama ağlamak üzereyim artık. bu sırada o arkadaşlarıyla eğleniyor, gülüyor. dediğim gibi bu sadece oyunda değil, bir arkadaşı bana kötü bir şey dediğinde de "sevgilimle sonuçta, öyle deme" bile diyemiyor. sanki edilen hakaretleri hak ettiğimi düşünüyormuş gibi hissediyorum, yalnız kalmış hissediyorum yani

1 eylül 2019 00:46

4. yuh, peki birinin senin hakkında sıkıcı dediğini nereden duydun? bu baya korkunç. süslü bu kadar önemseme, açık açık konuş kendisiyle. uzun süreli bir ilişkiymiş belki bazı şeyler bitmiştir. çok sağlam duruşlu birisi değlse de onun bunun yorumunu dinleyip etkileniyordur belki. öyle sevgili olmaz olsun bence.

1 eylül 2019 00:51

5. anonim 5 maalesef arkadaşlarının bazılar tam ergen, büyümüyorlar. devasa bir erkek grubunda da böyle şeyler konuşuluyor. anonim 8 ay tüylerim diken diken oldu başıma böyle bir şey gelse senin kadar sakin olamazdım sanırım. anonim 9 of sorma, 5 kişi oturuyorlarmış biri de bir arkadaşının kız arkadaşıymış. ben bana onu söyleyen çocuğu seviyordum, kız bana söyledi "iyi davranma ona, o senin hakkında dedikodu yapıyor" diye, sevgilime sordum "evet böyle bi şey dedi ama boşver takılma hep böyle o çocuk" dedi. sen ne dedin dediğimde de "geçiştirdim napiyim kavga mı edeyim?" dedi. baya kavga ettik bu olayın üstüne, sonra da haklısın özür dilerim bir daha savunurum seni dedi

1 eylül 2019 00:59

6. Bence kendi hayatınıza devam edip yeni insanlar tanımanız iyi olur. 5 sene sonunda dahi sadece haklısın bok gibi sevgiliyi sarjım var diyip tınlamıyorsa zaten ilişkinin genelinde de değeriniz azalmıştır. 5 yıl az değil tabii alışkanlık olmuştur ama yanında biri küfür edip hiç aldırmayan bir sevgiliyşe artık son gelmiştir bence, kadın erkek fark etmez bence bunun kendini savunmak ile ilgisi yok sonuçta..

1 eylül 2019 01:00

7. Bununla ömür geçmez diyorum sadece. Her zaman böyleyse ve siz sürekli onun sizi önemsemesini bekleyecekseniz her zaman üzülürsünüz. Konuşmayı deneyin ama sanmıyorum düzeleceğini. Karar sizin.

1 eylül 2019 01:11

8. sinirlenip cevap yazmaya geldim, anonim 11 benim yerime yazmış diyeceklerimi. bir cacık olmaz bu insandan.

1 eylül 2019 01:19

9. Siz sevgili degil asker arkadasi olmussunuz artik, sizinle ilgilenmiyor

1 eylül 2019 01:46

10. ben 5 senelik ilişkimde hep böyle sorunlar yaşıyordum. ama ayrılmaya vardırmadım ne var canı korumuyorsa dedim ama içten içe tükendim. sornasında çok büyük bunalıma girdim. bunalımım yüzünden ayrıldık yani ona toz konulmadı. neden bunalıma girdiğimi kendim bile sonradan anladım. hala onlarla görüşmeye devam ediyor. ben senelerdir üzgün. o hayatıan devam etmiş.

1 eylül 2019 12:08