erkek arkadaşımın beni aldattığını düşünüyorum ama bunun için elde tutulur düzgün sebebim yok. çok huzursuzum?

öncelikle belirteyim ki daha önceki hiçbir ilişkimde böyle kaygılar yaşamadım. neden böyle düşünüyorum bilmiyorum. çok az sebebim var. mesela telefonuna uzandığımda birden paniklemişti ve bu çok garip geldi. sadece saate bakacaktım. benim sarjım bitmişti. sadece bu beni çok şüphelendirdi. hiç içime sindiremedim. aradan aylar geçti. telefonuna msj sesi geldi. anladım kız yazıyor. çünkü tek tek msj sesi geliyor. bakıcam dedim. baktırmak istedi. gidiyorum diyince baktırmak zorunda kaldı. bir kızın evrak işini yapacakmış. msjlarda da bir şey yok. sen neden yapıyorsun dedim. birbirimize yardım ediyoruz dedi. olabilir iş arkadaşlığı işte. ama hiç inanmadım. 1 yıl olacak ilişkimiz birlikte hiç fotoğrafımızı atmadı. bakın daha önceki ilişkilerimde de foto atma, telefona bakma vs yoktu. ben zaten biraz fazla güvenen biriyim. şimdiki erkek arkadaşıma neden güvenemiyorum hiç bilmiyorum. başkası yapsa düşünmeyeceğim şeyleri o yapınca bin kere düşünüyorum. sanki hep yalan söyleyip beni aldatıyor. artık psikolojim kötü etkileniyor bu durumdan. günüm mahvoluyor.

1. Ayrıl bacım

22 mayıs 2024 11:55

2. Ss keşke o paniği gördüğün anda karıştırmak isteseydin. Şimdi baksan bile zor yakalarsın. temizlemiştir muhtemelen

22 mayıs 2024 12:23

3. Ayrıl.bence kurcalamana falan da gerek yok sana güven vermeyen biriyle ugrasmana gerek yok.

22 mayıs 2024 12:58

4. benzer şeyleri yaşamışız süslü kendin de biliyorsun telefonuna bakacakken paniklemesi ele veriyor zaten. benim de içime sinmeyen duygular vardı telefonunu asla elime vermez her yeri şifrelerdi uyurken ne yapıp edip bir gün baktım ve şüphelerimde haklı çıktım. aynı şekilde iş yerinden bir kız ve flörtleşiyorlar. kendi de bakakaldı ben görünce sonra beni suçlu ilan etti telefonumu kurcaladın diye. hislerimizde haklı olmasak keşke ama haklıyız muhtemelen aldatılıyorsun

22 mayıs 2024 13:05

5. Msjları tamamen açmadı bildirimlerden gösterdi kızın yazdıklarını. Ben de aç fln demedim. Yani muhtemelen baksam yakalarım bir şey varsa. Cumartesi günü dışarı çıkacakmış. Normalde çıkmıyor ailesi ile bir yere gitmez. Giderse de erken döner. Akşam buluşalım dedim. Tüm gün gelemeyeceğini söyledi. İnanmadım. Aramayı düşünüyorum ama muhtemelen araba kullanıyordum, yanımda annem var diye açmadım diyecek. Bakarsan 28 yaşında ama anne babasının yanında benimle konuşamıyor nedense

22 mayıs 2024 13:45

6. bu işyerlerindeki ortamlar ne kadar korkunç ya. bugün çok fazla soruda işyerinden birilerini okudum. kendi başıma da geldi. ayrılır ayrılmaz iş yerinden kızlarla olmaya başladı benim ex de. telefonu almak istediğinizde paniklemesi baya kötüye işaret ss ya. ben de asla bakmam etmem sevgilimin telefonuna ama paniklerse ve saklamaya çalışırsa net şüphelenirim.

22 mayıs 2024 13:58

7. sosyal medya hesaplarını kurcalasanız? o kızın örneğin profili açıkça etkileşimlere bakarsınız. genel olarak kız fazla ise ben yol veriyorum başından

içinize şüphe düşmüş bir kere ve hareketleri küçük gözükse de gayet güven vermeyen şeyler, ben ayrıldıktan sonra kafanızda soru işareti kalmaması için kanıt bulmaya yönlendirdim

22 mayıs 2024 14:05

8. Seven insan karşısındakini huzursuz edecek davranışlarda bulunmaz. Sadece bu bile ayrılma sebebi. Ve evet, bence de aldatılıyorsun.

23 mayıs 2024 09:20

9. "hissediyorsan doğrudur" süslü. zaten, sırf sana bu tür hisler yaşattığı için bile doğru bir ilişkide olmadığını anlayabilirsin. güvensiz, diken üstünde bir ilişki neden yaşayasın, kendine yazık...

zaten şu anlattığın "sinek küçük ama mide bulandırır" kabilinden örnekler bile yeteri kadar kırmızı bayrak içeriyor.

23 mayıs 2024 11:19