erkek arkadaşımın davranışına çok kırıldım sizce abartıyor muyum ?

kızlar bugün erkek arkadaşımın doğum günü. o eve gelmeden gidip pasta falan aldım bir şeyler aldım evi hazırladım sonra üstümü değiştirdim sırf bu gün giyerim diye elbise almıştım. neyse her şeyi hazırladım aradım nerdesin diye gelicem birazdan dedi, ben de elbisemin fotoğrafını attım nasıl olmuş diye biraz da heyecanlansın istedim açıkcası whatsapptan attım o sıra telefonda da konuşuyoruz bu ne ya git üstünü değiştir dedi ben öyle kaldım hiç beklemediğim bir tepkiydi. neden dedim işten bi arkadaşıyla eve geleceğini söyledi (o da erkek) niye önceden haber vermedin ben hazırlık yaptım dedim geliyoruz işte falan dedi sonra gülerek bu ne ya ne giydin git şu üstünü değiştir dedi dalga geçer gibi. o kadar kırıldım ve kötü hissettim ki güzel bir tepki verir sanmıştım günlerdir plan yapıyorum bugün için kalktım hazırlandım saçlarımı yaptım. sonra çıkardım üstümü saçımı topladım pijamaları giyip yatağa geçtim

1. Ayrılıp o elbiseyi hak eden birine giyer misin lütfen? Kendini de yatağa kapatma, git içeri kes pastayı ye, erkek arkadaşını bipleme bile. İgnore et adamı. Gelen arkadaşı ile sohbet et, sonra tekmeyi bas ama kendini odaya kapatıp depresyon moduna girme

8 temmuz 2024 19:33

2. eski erkek arkadaşın oldu di mi bu olay itibariyle?

8 temmuz 2024 19:34

3. a1 eve gelmedi bile süslü arkadaşıyla başka yere gitmiş sonrasında bana söylemedi onunla takılıyor. zaten bi kaç haftadır soğuk davranıyordu bana sen abartıyosun yanlış anlıyosun diyodu sinirleniyodu bugün yaptığı şeyi de mi ben abartıyorum beni sevmediğini anladım böyle oturdum mal gibi kaldım kendi başıma

8 temmuz 2024 19:39

4. Ayrıl

8 temmuz 2024 19:41

5. Yorumunu tekrar okudum senden ayrılacak yol yapıyor

8 temmuz 2024 19:41

6. Sen niye onun kapatması gibi evde takılıyorsun? o sana neden hiçbir şeyi haber vermiyor? Ayrılmazsın ama ayrıl ne diyim

8 temmuz 2024 19:54

7. Canım böyle bir durumda hiç istifini bozmadan o kıyafetle dışarı eğlenmeye çıkıyorsun hatta hala vaktin var giyinip çık geldiğinde seni bulamasın.

şu maymun erkeklerin g.tünü kaldırıyorsunuz sonra bize denk geliyorlar

8 temmuz 2024 19:58

8. Son süslü+1. Evde oturup ağlamak yerine o kıyafetle dışarı çık eğlen, story at görsün. Erkekler bundan anlıyor. Sonra da tekmeyi bas. Sen onun karşısında üzülüp ağlarsan götünü kaldırırsın sadece

8 temmuz 2024 20:00

9. Senden ayrılacak +1 . Asla abartmıyorsun bir de eve gelmemiş sen doğum günü diye hazıelık yapmışsın. Kiminle dışarıda olduğunu kesin biliyor musun? Sıkıldım evde nerdesiniz gelim de, yok mok derse tekmeyi bas

8 temmuz 2024 20:03

10. doğumgününü birlikte geçireceğinizi önceden konuşmamış mıydınız ya bu nasıl bir hayvan oğlu hayvan?  umursamayı tamamen bırakmış yakında ayrılırsınız o ayrılmadan sen ayrıl bari

8 temmuz 2024 20:15