erkek arkadaşımın haberim olmadan kendine kavalye ayarlaması?

biraz uzun olacak süslüler, okuyup yorum yapanlara teşekkür ederim. erkek arkadaşımla ilk 2 senesi aynı şehirde, son 2 senesi uzak mesafe olmak üzere 4 yıllık ilişkimiz var. yazın düğün yapmayı düşünüyoruz. dün de bayram ziyareti için benim aile evime geldiler kardeşiyle. yüzüklerimizi internetten bakıp seçiyoruz. sevgilim model kaydetmiş telefonuna, onlara bakarken kaydedilmemiş bir numaradan mesaj geldi. ‘artık unutuldum, iyi bayramlar’. mesaj bu kadar ama numara kayıtlı olmadığı ve sitem içerdiği için kim olduğunu merak ettim. erkek arkadaşım hatırlamadığını söyledi. telefonunu elime alıp da bakmış, karıştırmış insan değilim. dedim gel sen aç mesajı, öncesi sonrası var mı bir bakalım. tabi bakalım dedi neyse açtı mesaj ekranını. molaya çıkıyorum, çay aldım gel, moladayım gelsene falan hep böyle mesajlar.hatırlamadığını söyledi, iş yerinden herhalde bak mola falan konuşulmuş dedim. aaa hatırladım yan mağazadan bir kız, sevgilim avm de bir mağazada yönetici, çay molasına çıkıyorduk dedi. bu arada mesajlar normal sms. dedim whatsapp a bakalık mı başka konuşma var mı? aklıma takıldı çünkü. bak hiç bir şey yoktur dedi. baktığımda kıza bir tane mesaj atmış yada sadece o kalmış ‘doğum günün kutlu olsun güzellik, dargın da olsak hayatıma iyi ki girdin gibi gibi, okuyamadım devamını sinirden. dedim sizin aranızda bir şey olmuş. erkek arkadaşımın yakın arkadaşının düğünü vardı. sağdıç olacaktı, ben gidemiyordum, kavalye lazımdı o kızdan rica ettim ama kabul etmedi ben de küstüm, tartıştık o yüzden bu mesajlar dedi. birincisi bu kavalye muhabbetinden hiç haberim olmadı. ikincisi bu kızla arkadaşlığından da hiç haberim yok. bana anlatsaydı böyle bir arkadaş var kavalyem olacak, hiçbir şey demezdim. konunun bana hiç anlatılmamış olması hiç masum gelmiyor. sizce haklı değil miyim? bence kıza yürümüş, kız yüz vermemiş. güzellik ne demek bir kere. şı an aile evinde olduğumu için tam bir tepki veremedim. ne yapcağımı bilmiyorum, sağlıklı düşünemiyorum. ne yapmam lazım?

1. Trollllllololololo

11 nisan 2024 22:59

2. İş yeri flörtü. Gayet yatmış kalkmış olabilirler

11 nisan 2024 23:01

3. Ne trollü yahu yaşadığım olayı anlatıyorum, akıl almaya çalışıyorum. Fikriniz yoksa engel de olmayın rica edicem.

11 nisan 2024 23:02

4. süslü ayrıl ya bu ne demek allah askıma

11 nisan 2024 23:03

5. Aldatmış ve aldatır yine. mesajları gördükten sonra devam edersen tekrar aldatılmayı sevgilin gözünde kabul etmiş olacaksın

11 nisan 2024 23:07

6. kavalye erkeğe denir, kadın sözkonusuysa dam demeniz lazım. damsız girilmez kalıbındaki dam oradan geliyor.

ama sizin olay arkadaşça düğüne eşlik etmekten filan çıkmış baya düpedüz aldatılmışsın geçmiş olsun

11 nisan 2024 23:07

7. Net aldatilmissin diyemem ama kiz yuz vermedigi icin muhtemelen.

11 nisan 2024 23:08

8. Unutulduk yazmasi kafa karistirici. Madem surekli molaya cikmislar, kavalye olayi  filan var. Demek ki yakinlardi.

11 nisan 2024 23:08

9. Trol olmasını istemiştim süslü üzüldüm kusura bakmayın önceden görmüşsünüz şanslısınız ki ya evlenince görseydiniz sessizce ilerleyip birkaç şey daha ortaya çıkarın ve ayrılın. Hadi mesaja vs ok ama kavalye mi?? Hem de haberim olmadan olsa da bu arada bir şey fark etmezdi ama büyük bir durum bu

11 nisan 2024 23:09

10. Muhtemelen kız yüz vermemiş eşimin ilişkimizin başında yüz bulamadığı konuşmasını evlendikten sonra bulmuştum aşırı güven kırıcı bir şey Çok üzücü oluyor bir şey olmadığını bilsen de öyle bir girişimde bulunmuş olması

11 nisan 2024 23:13