erkek arkadaşımın kendince bulduğu yöntemin manasını çözemiyorum?

birkaç kere ağzımdan öfkeyle kaçan sözler sarf ettim. onu çok rahatsız edecek şeyler, kendini ise yaramaz yetersiz gurursuz hissettiriyormus. kendisini çok önemseyen biri ve biraz da egolu neyse. hiç kimseden isitmedigim lafları senden işittim dedi, ve niye hala senleyim veya tekrar başladık vb laflar etti en iyisi biraz uzak duralım dedi. bu süreç içerisinde yazmıyor ( ben arada yazıyorum soğuk cevaplar veriyor) güzel hiçbir söz söylemiyor yanımda iken buzdolabı gibi tavrı. biraz benim değerimi anla diyor, ve bir daha aksi bir laf edersen durmam giderim diye de ekledi. aşırı saçma kaç yaşında insanlarız oturup konuşup halletmek varken kendince bu yöntemi denemek istiyor. ben böyle soğuyorum dedim uzaklaşıyorum dedim ama hala aynı tavırda. biz en son tartışma yaşadık bana çok ağır sözler etti, bu sözleri ise sen bana ilişki başından beri aşağılayıcı laflar ediyorsun bu onun öfkesinden kaynaklanıyor falan dedi. çok saçma değil mi bu? ikimiz de kirilmisiz ama kendini ağırdan alıyor. bu süreçte ihtiyacım oldu konuşmak dertleşmek istedim hatta bazen anlattım da hiç yanımda olmadı. ne zamana kadar böyle olacaksın dediğimde de duzeldigini görene kadar diyor, zaten çok az konuşuyoruz hatta hiç gibi ben yazmasam arada o yazmıyor, nasıl anlayacaksın ki?

1. Ben olsam ayrılırdım böyle çocuk gibi biriyle sevgili olunmaz

27 haziran 2024 00:34

2. Siz de ağzınıza hakim olsaymışsınız. Öfkeyle kaçan sözler sarf ettim lafınız öyle masum bir şey gibi durmuyor.

27 haziran 2024 00:35

3. seni kendinden aşağıda görüyor, hatta tüm kadınlar hakkında böyle düşündüğüne eminim. seni yola getirmeye çalışıyor komedi resmen

27 haziran 2024 00:36

4. evet ben özür diledim hatamı fark ediyorum ve dikkat ediyorum. o bazen beni kırsa bile özür dilemiyor veya konu kapansın diye diliyor en azından ben içten bri şekilde diliyorum ve tekrarlamiyorum. her neyse bana sanki yokluguma çalışma idmanı yapıyor gibi geldi, ayrılığa kendini psikolojik olarak hazırlıyor gibi geliyor sizce de öyle değil mi?

27 haziran 2024 00:37

5. Bu arada işin komik kısmı şu, kendisi de bana öfkeyle ağır sözler söyledi, hatta bağırdı da kaç kere. öyle değerli biri ki kendi üzülünce hemen kendini geri çekiyor ama beni üzünce yaprak kimildamiyor

27 haziran 2024 00:38

6. bana dediği şey şu, yokluğumda özle ve beni sevdiğini anla istiyorum özlem çek diyor bana değer verdiğini hissedeyim falan. çocukça geliyor ya

27 haziran 2024 00:42

7. ilişkinin başından beri aşağılayıcı laflar etme huyun varsa sevgilinin dediği gibi, uzaklaşmakta haklı. arada sırada olan bir şey değil anladığım kadarıyla (ki ben arada sırada olsa da katlanmazdım). kaç yaşında insanlarız, ben böyle soğuyorum vs demişsin ama senin bu duruma sebep olan davranışların da olgun bir insana göre değil ve sevgiliyi soğutacak cinsten. baktı ki özür diliyorsun falan ama kalıcı bir düzelme yok, bu sefer bunu deneyeyim demiş olabilir. cevaplarda yazdılarını da okudum, sevgilinin de seni kırdığı zamanlar olmuş ama sen alışkanlık haline getirmişsin gibi anladım. hangi durumda ne söylüyorsun mesela daha ayrıntılı anlatsan biz de daha iyi anlardık mesele neymiş (aşağılayıcı konuşmanın da pek bir açıklaması olmaz ama bağlamı bilirdik en azından).

27 haziran 2024 00:51

8. bana iftira atan birine karşı savunmamisti ben orada değildim kendisi anlatmıştı o zaman adam değilsin demiştim. bir kere de boş birisin demiştim bu yani. o ise avm otoparkinda bana bağırdı ve rezil etti aynı şekilde sokak ortasında da oldu bu bağırarak bir şeyler demişti. oturup konuşulur halledilmezse ayrılırsın bu yöntem çok saçma geldi kendini ayrılığa alistiriyormus gibi geldi. ki zaten benim yokluğum onda sıkıntı yaratmıyor dacunku gezip tozuyor hiç yalnız kalmıyor haberim oluyor ondan. demek ki kendini alistiriyor bu fikre

27 haziran 2024 00:57

9. Ben onun ağzına sıçayım, o özrümü kabul etsin, eski halimize dönelim. Oldu. Var mı başka isteğin? Hala seninle olduğuna şükret diyeceğim ama o da belli ki seni yaralamak için devam ediyor. Bir nefret oluşturmuşsun adamın içinde

27 haziran 2024 01:00

10. niye onun bana ettikleri gurura dokunan şeyler yaralayan şeyler değil mi ki ben zaten hatamı fark edip özür diliyorum. bu adam fark etmiyor bile ya da geç fark ediyor ben söyledikten sonra adetten özür diliyor. benim hatalarım seninkinin yanında hiç diyor hata yaristiriyor resmen

27 haziran 2024 01:02