erkek arkadaşımın tipi değilmişim?

kızlar gece gece canım sıkıldığı için sormak istedim. beğendiği ünlülere bakıyorum da hiç benle alakaları yok. mesela hande erçele güzel demişti ki bence de güzel. bugün de witcherdaki yennefera güzel deyince biraz sinirim bozuldu çünkü bence hiç güzel değil dsjdkl bu arada saygısız bir şekilde bu kadın güzel diye söylemiyor öyle lafın gelişi söyledi. ben de kumralım bu kadınlarla hiç alakam yok. sizce buna takılmak çok mu saçma?

1. senin kafandaki ideal erkek birebir erkek arkadaşın mı?

11 ocak 2021 00:11

2. Lütfen onun bir tarafının keyfine göre yaptığı yorumları, hele hele gecenin bir saati, kafaya takmayın. Bazı ünlüleri ( tahmin ediyorum karşılıkli olarak ) beğeniyorsunuz, yorumluyorsunuz. Bazı ilişkilerin dinamikleri böyle olabilir ama sizi yıpratıyordur belki. Yani bir sürü ünlü var ve bir sürüsünü beğenecektir. Hepsi size benzemek zorunda değil. Peki sizin beğendiğiniz aktörler hep ona mı benziyor? Benzemeseler o kafaya takar mıydı bunu?

11 ocak 2021 00:13

3. Hayır kızlar hiç benzemiyor benim beğendiğim ünlülere. Ama sanki ilişkide dış görünüşe erkekler daha çok bakıyor gibi hissediyorum. Bu arada muhtemelen saçma bir şey düşündüğümün farkındayım ama biraz sizden de fikir alıp rahatlamak istedim

11 ocak 2021 00:15

4. evet aşkım biraz saçma düşünüyorsun

11 ocak 2021 00:19

5. Ahahhs yok süslü dizideki. Oyundaki taş zaten de dizideki bence güzel bile değil.

11 ocak 2021 00:26

6. Netflix'teki yennefer'e mi güzel dedi? Karakter tanıtım videosunda youtube'da türk erkekleri o kadın için o kadar iğrenç o kadar ırkçı yorumlar yapmışlardı ki ten rengi yüz şekliyle filan ilgili. Kadının kokusu bile şöyle böyledir demişlerdi ya. Çok şaşırdım o yüzden.

Benim sevgilim de bir ara bebek yüzlü kumral kadın filan övüyordu, ben bildiğin elmacık kemikli kara kaş kara göz asuman krause gibi bir tipim :d üzülüyordum o zamanlar belli ettim ve bir daha hiç övmedi kimseyi hahahah. Şimdi düşününce komik geldi ama alınmıştım o zaman ya haklısın bence.

11 ocak 2021 00:27

7. Valla süslü tam olarak aynı şeyi yaşamışız jdkd

11 ocak 2021 00:29

8. Bu arada alta esmerlere çirkin dedin diyen biri gelmesin lütfen. Hande erçele güzel dedim yennefer çirkin ama napıyım

11 ocak 2021 00:31

9. Bu dizideki yennefer ı bir ben beğeniyorum galiba :(