1. Süslü, icsesin ne diyorsa o. Ben böyle durumlarda kadınlık sezgisine güveniyorum ya.misal, yillaaar önce şerefsiz bir sevgilim bana uyuycam diyip, genel olarak yıpranmış bir iliskiydi bu arada, yorgunum deyip gece 2 3 son görülmesi olurdu.hatta bazen 4 5. Sorduğumda lavaboya da mi kalkmıyorum beni sıkma derdi. Konusmazdik ama hep onlinedi, sen yazdın mı diye bakıyorum falan derdi. Benimle sevgiliyken sevgili yapmış meğer sonra bana olmuyor vs ama kendimi toparlayıp döneceğim sana zaman ver dedi kskgkdkhdk
Öte yandan bir diğer sevgilim işi icabı bir çok kadınla iç içeydi falan. Geç saatlerde aramalar şu bu hep olan şeyler, işte mesajlar saçma sapan muhabbetler gereksiz. Neyse hiçbirinden gram rahatsızlık duymadım ama bir kadından aşırı rahatsız oldum, evli çocuğu var eşi doktor yani sevgilime bakmamali değil mi? Ama nasıl rahatsız oluyorum bütün günüm bok gibi geçiyor afedersin kadın mesaj atsa falan.
Demem o ki bence hislerine kulak ver, ne hissediyorsun, ilişkinizin gidişatı nasıl? Buluştuğumuzda vs nasıl hissettiriyor.