erkek arkadaşımın whatsapp online olma sıklığının son bir ayda artması?

sıklaştı mı ya da bana yazmayı azalttığı için mi öyle geliyor anlamadım ama bazı saatlerde kesinlikle çok seri online oluyor ama online oluş süreleri kısa epey. genelde telefona pek bakmayan birisi. eskiden son görülmesi bana yazdığı saat olurdu. bir aydır gün içerisinde bana mesaj atmayı kesti. bazen yazdıklarıma cevap vermiyor, illa cevap verilmesi şart değilse. ama online olmaya devam ediyor. kendimi son görülme takip eden bir deli olarak buldum. kendimi çok huzursuz hissediyorum. siz de şüphelenir miydiniz bu durumdan?

1. Süslü, icsesin ne diyorsa o. Ben böyle durumlarda kadınlık sezgisine güveniyorum ya.misal, yillaaar önce şerefsiz bir sevgilim bana uyuycam diyip, genel olarak yıpranmış bir iliskiydi bu arada, yorgunum deyip gece 2 3 son görülmesi olurdu.hatta bazen 4 5. Sorduğumda lavaboya da mi kalkmıyorum beni sıkma derdi. Konusmazdik ama hep onlinedi, sen yazdın mı diye bakıyorum falan derdi. Benimle sevgiliyken sevgili yapmış meğer sonra bana olmuyor vs ama kendimi toparlayıp döneceğim sana zaman ver dedi kskgkdkhdk

Öte yandan bir diğer sevgilim işi icabı bir çok kadınla iç içeydi falan. Geç saatlerde aramalar şu bu hep olan şeyler, işte mesajlar saçma sapan muhabbetler gereksiz. Neyse hiçbirinden gram rahatsızlık duymadım ama bir kadından aşırı rahatsız oldum, evli çocuğu var eşi doktor yani sevgilime bakmamali değil mi? Ama nasıl rahatsız oluyorum bütün günüm bok gibi geçiyor afedersin kadın mesaj atsa falan.

Demem o ki bence hislerine kulak ver, ne hissediyorsun, ilişkinizin gidişatı nasıl? Buluştuğumuzda vs nasıl hissettiriyor.

19 mayıs 2022 11:40

2. işi pek bunu gerektirmiyor kızlar. whatsapp grubu var işyerinin ama 8 aydır tanıştığımızdan beri var yani. ben çok ciddi anksiyete hissi yaşamaya başladım, içim hiç huzurlu değil. aldatılma korkumdan yok mu yoksa terslik sezdiğim için mi bilmiyorum. normalde böyle biri değilim. ben aynı şeyi yapıp mesela uyku arasında girdim son görülmem değişti ama cevap yazmadım veya biraz geç baktım diyelim, o hemen tekrar seslenmeye başlıyor. ama beklediği şeyin aynısını bana vermiyor. genel gidişatımız da pek iyi değil, önceliği olduğumu düşünmüyorum. başka biri için yeterli ipucum olmasa da bana güven vermek için uğraşmadığını ve ilgisinin eskisi gibi olmadığını söyleyebilirim.

19 mayıs 2022 11:45

3. Süslü merhaba. Sevgilim işi dolayısıyla çok sık vatsapa giriyor, hatta işinin %70i vatsapta olmak zorunda öyle söyleyeyim. Mesajlarıma 2-3 saat bakmadığı hatta vatsapa girip bakmadığı oluyor ama ne olduğunu bildiğim için hiç kötü bir şey düşünmüyorum. Kendisi de anlattı zaten böyle böyle diye, tamam dedim. Ama siz sevgilinizin ilgisini kaybettiğini, vatsapta işi olmadığını falan düşünüyorsanız diğer süslünün dediği gibi hislerine güven veyahut sevgilinle açık açık her şeyi konuş. Eğer gerçekten kötü bir durum yoksa düzeltmesini istediğini söyle. Yine devam ederse sonrasına sen karar verirsin. Ama ne olursa olsun sırf sevdiğimiz için hiç hak etmediğimiz şeyleri yaşatmalarına izin vermeyelim canım süslüm. Umarım her şey çok iyi olur senin için.

19 mayıs 2022 12:09

4. Kesinlikle çok rahatsız olurum. İkide birde çevrimici olması bir yana size mesaj atmaması, cevap vermemesi kabul edilebilir değil. Arayı soğutma davranışları bunlar. Cevap vermediğinde neden cevap vermiyorsun diye sormuyor musunuz?

19 mayıs 2022 12:21

5. asya süslüm, soru mu sormuştun ki neye cevap vermemişim demişti sorduğumda. konuşmanın bitmiş olduğunu ve sürekli mesajlaşmak zorunda olmadığımızı düşünüyor. ama başkalarıyla çok akıcı muhabbeti? napıyorsun dediğimde kimle yazıştığını değil o an tv açtıysa mesela onu söylüyor. kimle yazıştığını sormak da çok kontrol delisi gibi geliyordu. yalan da söyleyebilir ve ikna olmam gibi geldi. onun yerine gözlemlemeyi tercih ettim ve güvenmediğim bir yerde olmak koymaya başladı bana. bu arada biz flört ederken bile bu kadar sık bakmıyordu ya da çok yeniyken. baktığında çok kısa sürelerle kalması da ilginç.

19 mayıs 2022 12:40

6. Geçen sene aynı şeyi yaşadım. Sabahtan akşama kadar konuşuyorduk. Bana anında cevap veriyordu. Sürekli arıyordu vs. Sonra bir anda aramalar ve mesajlar azalmaya başladı. Kendimi, çok çalışıyor o yüzden yazamiyordur diye avutuyordum. Sonra senin gibi çok sık çevrim içi olduğunu fark ettim. Cevap vermesi gereken mesajlara bile görüldü atmaya başlayınca ben de yazmamaya karar verdim. 2 hafta sonra falan takipçi listesine baktığımda (evet kafayı sıyırmaya başlamıştım) profil fotoğrafı olmayan, değişik bir hesap fark ettim. Hesabı açtığımda en eski fotografin 2 ay öncesi olduğu, kızla birlikte cekilmis fotoğraflar, videolar çıktı karşıma. Bildiğiniz çift hesabı. O anki hayal kırıklığımı anlatamam. Eğer burnunuza pis kokular geliyorsa %95 doğrudur. Umarım ben yanılırım.

19 mayıs 2022 13:45