erkek arkadaşım benden kapanmami istiyor?

kızlar, bugün konusurken bana kapanır mısın diye sordu bende hayır falan dedim birazcık bu konu üzerine konuştuk ama sonra ailem istiyor vs ye geldi konu. bende dedim bu konu yüzünden ayrılırim bile dedim o an sustu bişey diyemedi daha konusmadik konuyu kapattik. sizce napmaliyim onu cok seviyorum ama ailesinin dediğine bu kadar çabuk gelmesi sinirlerimi cok bozdu.

1. ayrılllll of ailesi dedi diye sana bunu gelip ciddili teklif eden insanla ne işin vaaarrr allahım ayrılcaksın tabii ki

24 temmuz 2019 19:51

2. Istemiyorsan bitmiştir, kendinden taviz verme. Hayırsa hayırdan anlasin. Bu senin hayatın, istemediğin şeyleri yapmak zorunda değilsin. Kendi mutluluğunu düşün önce.

24 temmuz 2019 19:51

3. Nerden buluyorsunuz bu tipleri çok mu arıyorsunuz?

24 temmuz 2019 19:51

4. bir erkek kendisi de istiyor olmasa bunun lafını açmaz bile zaten. biri bana bunu söylese elimin tersiyle yapıştırırım bir tane. ailesi öyle istiyorsa gitsin kapalı birini bulsun, karşındaki insanı değiştirmeye çalışmasın.

24 temmuz 2019 19:51

5. Kizim cildirdin mi dis kapinin dis mandali erkek arkadas dedigin baslatma ailene de yuru git

24 temmuz 2019 19:53

6. Kizlar ayrilmaya getirdim sustu daha bişey diyemedi :(

24 temmuz 2019 19:54

7. Bunun gibilerle işler ciddileşince hemen tekrar açılıyor o konu süslü öyle kalıcı olarak kapanabilen bir konu değil.hem bence kendisi istiyor ve ailesini bahane ediyor da olabilir

24 temmuz 2019 19:59

8. ama bu iş devam ederse büyük ihtimal diyecek. bunu da kafanızın bir tarafında tutun ki sonra yıpranmayın.

24 temmuz 2019 20:00

9. Herkesin ne diyeceği belli değil mi bu yazdıklarınıza? Ayrılın. Ya da erkek arkadaşınız da kapansın. Umarım trollsündür süslü. 2019'da hala böyle tiplere prim vermeniz çok üzücü. Bu tip adamlar bekaret takıntılı, anama babama hizmet edeceksin kafasında insanlar. Bir an önce ayrılın ve size saygı duyan biriyle birlikte olun...

24 temmuz 2019 20:01

10. Anonim 8 hahahah. Erkek arkadaşınız kapansın fikrine kesinlikle katılıyorum. Erkek arkadasiniza asla prim vermeyin bence. Iltimas kapısı aralanirsa sonuna kadar açılır

24 temmuz 2019 20:04