1. En iyisini yapmissin suslucum tekrar bir sey olmamis gibi konussaydin bence o rahatsizliklari dile getirmen kirginligini belli etmen havada kalacakti her seye ragmen beni cok seviyor benden kopamiyor diye dusunecekti. Simdi ikinizde kafanizi toparlayin gercekten duzelecek ve sana kendini iyi hissettirecekse belki iliskine bir sans verirsin. Senin icin her seyin daha iyi olmasi dilegiyle :)
- süslü
- bürokrasi
- diğer
- linki kopyala
- şikayet et
erkek arkadaşım beni 3. kez ekti, vol 3 (son) ?
(link: https://www.suslusozluk.com/soru/erkek-arkadaşım-beni-3-kez-ekti-siz-olsanız-nasıl-tepki-verirdiniz vol 1). (link: https://www.suslusozluk.com/soru/erkek-arkadaşım-beni-3-kez-ekti-vol-2 vol 2) merhaba süslüler, evet konuştuk. “eğer sen mutsuzsan, istediğin buysa tamam ama ben seni çok seviyorum, bu zamana kadar ayrılmak aklımın ucundan bile geçmedi” demiş. sinema günü içinse, ben ona “dolaşırken yorulmadım, seni bekliyorum ama yorgunsan başka zaman görüşelim” demiştim. her aramasında böyle söyleyince bana darılmış, görüşmek istemediğimi düşünmüş. “ikimiz de birbirimizi yanlış anladık” dedi. ben ilişkimizde rahatsız olduğum şeyleri ona anlattım. o da bana benden yana rahatsız olduğu şeyi anlattı. benim hakkımda rahatsız olduğu tek şey varmış. “ biz her istediğimiz zaman görüşebilen ya da rahat vakti olan kişiler değiliz, gece yapmamız gereken şeyi gündüz yapıyoruz, bazen de 2 saate sığdırmaya çalışıyoruz her şeyi. bu ne senin ne de benim suçum. bundan asla rahatsız değilim ama sen elimde olmayan nedenlerden dolayı bir şeyler olduğunda ben istemediğim için bir şeyler yapmıyormuşuz gibi davranıyorsun” dedi. “o gün her şeye rağmen görüşeceğimiz için çok mutluydum ama gelemeyince kahroldum” dedi. sonra da “seni rahatsız etmiycem, etmemeye çalışıcam, buradan da yazmam, istediğin gibi bir süre görüşmeyelim” dedi. ben bu mesajından sonra hiç cevap yazmadım. sonra yarım saat sonra “yemek yedin mi?, bugün neler yaptın?” diye mesaj atmış. kısa cevaplar verip iyi geceler dedim ve uyudum. zaten 1 haftadır görüşmemiştik. bir süre daha ayrı kalmak iyi gelecek. hem o düşünür belki biraz, ben de düşüncelerimden arınırım. hepinize verdiğiniz destek ve tavsiyeler için tek tek teşekkür ederim. iyi ki varsınız. dipnot: öğretmenim. 1 haftalık tatilim vardı, normalde çok zaman geçiremediğimiz için bu kısa tatilde birlikte bir şeyler yaparız diye sevinmiştim. ama olmayınca olmuyormuş demek.
- cevaplar
- linki kopyala